Päivittäminen

Päivitysprosessi vaihtelee sen mukaan, onko tulostimen IP-osoite staattinen vai DHCP-palvelimelta hankittu.

Tärkeää

Staattinen IPv4-asetus

Jos IP-osoitetta tai isäntänimeä muutetaan, A- ja PTR-tietueet päivitetään. Jos A-tietue rekisteröidään, CNAME rekisteröidään myös. Seuraavat CNAMEt voidaan rekisteröidä:

• Ethernet ja IEEE 802.11

RNPXXXXXX (XXXXXX tarkoittaa MAC-osoitteen kolmea viimeistä heksadesimaalitavua)

Jos CNAME (PRNXXXXXX) menee päällekkäin isäntänimen kanssa, CNAMEa ei rekisteröidä.

DHCPv4-asetukset

Tulostimen tilalla DHCP-palvelin päivittää tietueen, ja tapahtuu jokin seuraavista:

• Kun tulostin saa IP-osoitteen DHCP-palvelimelta, DHCP-palvelin päivittää A- ja PTR-tietueen.

• Kun tulostin saa IP-osoitteen DHCP-palvelimelta, tulostin päivittää A-tietueen ja DHCP-palvelin päivittää PTR-tietueen.

Jos A-tietue rekisteröidään, myös CNAME rekisteröidään. Seuraavat CNAMEt voidaan rekisteröidä:

• Ethernet ja IEEE 802.11

RNPXXXXXX (XXXXXX tarkoittaa MAC-osoitteen kolmea viimeistä heksadesimaalitavua)

IPv6-asetukset

Tämä laite päivittää AAAA- ja PTR-tietueen.

Lisäksi se päivittää CNAMEn, kun AAAA-tietue päivitetään.

Kun ylläpitämätön osoite on juuri määritetty, myös se rekisteröidään automaattisesti DNS-palvelimella.