Web Image Monitorin käyttö

1. Käynnistä Internet-selain.

2. Näppäile "http://(laitteen IP-osoite tai isäntänimi) /" osoitekenttään muodostaaksesi yhteyden tulostimeen, jonka asetuksia haluat muuttaa.

Web Image Monitor -ohjelman pääsivu avautuu.

3. Napsauta [Sisäänkirjautuminen].

Näkyviin tulee valintaikkuna käyttäjänimen ja salasanan antamista varten.

4. Näppäile käyttäjänimi ja salasana ja napsauta [Sisäänkirjautuminen].

Kysy pääkäyttäjältä tietoja asetuksista.

5. Napsauta vasemmalla alueella [Kokoonpano] ja napsauta sitten [Verkko].

6. Napsauta TCP/IP.

7. Tarkista, että [Käytä] on valittuna [WINS]-asetukselle [Ethernet + Langaton LAN] -sarakkeessa ja näppäile sitten WINS-palvelimen IPv4-osoite kohtiin [Ensisijainen WINS-palvelin] ja [Toissijainen WINS-palvelin].

8. Napsauta [Käytä].

9. Sulje Web Image Monitor.