Rajoitukset

Seuraavat rajoitukset koskevat Windows Terminal Service -ympäristöä.

Nämä rajoitukset sisältyvät Windows Terminal Service- tai MetaFrame-ohjelmaan.

Windows Terminal Service

Windows Terminal Service -ympäristössä jotkut tulostinohjaimen toiminnot ovat poissa käytöstä. Ympäristössä, jossa Windows Terminal Service on asennettu, jotkut tulostinohjaimen toiminnot ovat poissa käytöstä, vaikka mitään Windows Terminal Servicen toimintoa ei käytettäisi. Kun asennat SmartDeviceMonitor for Client -ohjelman ympäristöön, jossa Terminal Service on käynnissä Windows 2000 Server -tietokoneessa, muista käyttää asentaessasi asennustilaa. Seuraavat kaksi asennustapaa ovat mahdollisia käytettäessä asennustilaa:

1. Valitse [Lisää tai poista sovellus] [Ohjauspaneelista] asentaaksesi SmartDeviceMonitor for Client -ohjelman.

2. Näppäile seuraava komento MS-DOS-komentoriville:

Sulje asennustila näppäilemällä seuraava komento MS-DOS-komentoriville.

MetaFramen [Auto-creating client printers]

[Auto-creating client printers] -toiminto voi valita loogisen tulostimen, joka on laadittu kopioimalla asiakkaan paikalliset tulostintiedot MetaFrame-palvelimeen. On erittäin suositeltavaa testata tämä toiminto verkkoympäristössä ennen sen ottamista käyttöön.

• Lisävarusteiden asetuksia ei tallenneta palvelimelle sen jälkeen, kun yhteys laitteeseen on katkaistu. Lisävarusteiden asetukset palautuvat oletusarvoisiksi aina, kun työasema kirjautuu palvelimeen.

• Tulostettaessa suurta määrää bittikarttakuvia tai käytettäessä palvelinta WAN-ympäristössä puhelinverkkoyhteyden, kuten ISDN:n, kautta tiedonsiirtonopeudesta voi aiheutua tulostusongelmia tai virheitä.

• Kun käytössä on MetaFrame XP:n versio 1.0 tai uudempi, on suositeltavaa määrittää [Client Printer bandwidth] -arvo kohdassa [Citrix Management Console] käytettävän ympäristön mukaiseksi.

• Jos palvelimessa ilmenee tulostusvirhe ja tulostustyötä tai [Auto-creating client printers] -toiminnolla luotua tulostinta ei voi poistaa, suosittelemme seuraavia toimia:

• MetaFrame XP 1.0 SP1/FR1

Määritä rekisterin [Delete unfinished print jobs] -asetukset. Katso lisätietoja MetaFramen mukana tulleesta Readme-tiedostosta.

• MetaFrame XP 1.0 FR2

Määritä [Delete pending print jobs at logout] -asetukset Citrixi Management Console -konsolin kohdassa [Printer Properties Management].

MetaFramen [Printer driver replication]

[Printer driver replication] -toimintoa käyttämällä voi käyttää tulostinohjaimia kaikilla palvelinjoukon palvelimilla. On erittäin suositeltavaa testata tämä toiminto verkkoympäristössä ennen sen ottamista käyttöön.

• Jos tulostinohjaimet eivät kopioidu oikein, asenna ne erikseen jokaiselle palvelimelle.