Windows XP

1. Napsauta [Käynnistä]-valikossa [Tulostimet ja faksit].

Näkyviin tulee [Tulostimet ja faksit] -ikkuna.

2. Napsauta [Lisää tulostin].

[Ohjattu tulostimen asennus] -ikkuna avautuu.

3. Napsauta [Seuraava > ].

4. Napsauta [Bluetooth-tulostin] ja napsauta [Seuraava >].

Tietokone alkaa etsiä käytettävissä olevia Bluetooth-tulostimia.

Jos tulostin löydetään, [Ohjattu uuden laitteiston asennus] -ikkuna tulee näkyviin. Jos haluat ohittaa löydetyn laitteen ja jatkaa etsimistä, napsauta [Peruuta]. Tietokone jatkaa muiden käytettävissä olevien Bluetooth-tulostimien etsimistä.

5. Napsauta [En halua luoda yhteyttä] ja napsauta [Seuraava >].

6. Napsauta [Asenna luettelosta tai määritetystä sijainnista (lisäasetus)] ja napsauta sitten [Seuraava >].

7. Aseta laitteen mukana tullut CD-ROM-levy laitteen CD-ROM-asemaan, valitse [Etsi siirrettävää muistilaitetta (levyke, CD-ROM...)] -valintaruutu ja napsauta sitten [Seuraava >].

8. Jos [Laiteasennus]-ikkuna tulee näkyviin, napsauta [Jatka].

9. Jos asennus onnistui, napsauta [Valmis].

10. Valitse [Testitulostus] ja napsauta sitten [Seuraava >].

11. Napsauta [Valmis].