Tuetut profiilit

Seuraavia profiileja tuetaan:

SPP:tä ja HCRP:tä koskevat rajoitukset

• Enintään kaksi Bluetooth-sovitinta tai Bluetooth-yhteydellä varustettua tietokonetta voidaan kytkeä samanaikaisesti Bluetooth-liitännällä: yksi SPP ja yksi HCRP.

• Kun kytketään useampi kuin yksi Bluetooth-sovitin tai Bluetooth-yhteydellä varustettu tietokone samanaikaisesti, valitaan ensimmäinen yhteyden muodostava laite. Kun valitset toisten laitteiden välisen yhteyden, peruuta ensin muodostettu yhteys.

• SPP-yhteys ei tue kaksisuuntaista yhteyttä.

• HCRP-yhteys tukee kaksisuuntaista yhteyttä.

BIP:tä koskevat rajoitukset

• BIP-liitäntää varten laitteeseen on asennettava moduuli, joka sisältää PostScript 3 -tulostinohjaimen.

• Vain yksi Bluetooth-sovitin tai Bluetooth-yhteydellä varustettu tietokone voidaan kytkeä BIP-liitäntää käyttäen.

• Vain JPEG-kuvia voidaan tulostaa BIP-liitäntää käyttäen.

• Käyttäjäkoodit eivät ole käytössä BIP-liitännälle.

• Et voi tulostaa, jos tulostustoimintoja on rajoitettu.

• Jotkut tulostimet eivät tue BIP-liitäntää.

Tämän käyttöoppaan ohjeet koskevat tulostusta HRCP:n kautta. Jos haluat tulostaa käyttämällä SPP:tä tai BIP:tä, katso käytettävän Bluetooth-sovittimen mukana tulleita ohjeita tai Microsoftin Internet-sivuja.