Asetukset

Tee verkkoympäristön asetukset noudattamalla seuraavia ohjeita.

1. Ota TCP/IP käyttöön käyttöpaneelista ja määritä sitten tulostimen verkkoympäristö TCP/IP:tä koskien IP-osoitteet mukaan luettuina.

Tulostimen TCP/IP on määritetty oletukseksi.

2. Asenna TCP/IP Windowsissa verkkoympäristön asetusten määrittämistä varten.

Kysy lisätietoja paikallisista asetuksista verkon pääkäyttäjältä.

3. Voidaksesi tulostaa Windows 2000/XP/Vista- ja Windows Server 2003/2003 R2 -käyttöjärjestelmässä asenna "Printing service for UNIX" verkkosovellukseksi.