Tulosteiden määrän nollaaminen

Tässä luvussa kerrotaan, miten laskuri nollataan.

1. Paina [Käyttäjän työkalut/Laskuri] -näppäintä.

2. Paina [Järjestelmäasetukset].

Käyttöpaneelin näyttö

3. Paina [Pääkäyttäjän työkalut].

4. Paina [Näytä/Tyhjennä/Tulosta laskurit käyttäjän mukaan].

5. Valitse tyhjennettävä käyttäjäkoodi.

6. Kun haluat tyhjentää laskurit käyttäjäkoodien mukaan, valitse käyttäjäkoodi näytön vasemmasta reunasta.

Käyttöpaneelin näyttö

Paina [Valitse kaikki sivulta], jos haluat valita kaikki sivulla näkyvät käyttäjäkoodit.

7. Paina [Tyhjennä] kohdassa "Käyttäjän mukaan".

8. Valitse laskuri, jonka tiedot haluat nollata, kohdasta [Kopiolaskuri], [Tulostelaskuri], [Faksit], [Faksilähetys], [Skannerin laskuri] ja [Kaikki laskurit].

9. Paina [OK].

10. Jos haluat nollata kaikkien käyttäjäkoodien tulosteiden määrän, paina [Tyhjennä] kohdassa "Kaikki käyttäjät".

11. Valitse laskuri, jonka tiedot haluat nollata, kohdasta [Kopiolaskuri], [Tulostelaskuri], [Faksit], [Faksilähetys], [Skannerin laskuri] ja [Kaikki laskurit].

12. Paina [OK].

13. Paina [Poistu].

14. Paina [Käyttäjän työkalut/Laskuri] -näppäintä.