Faksin lähettäminen pikavalinnalla

Tallentamalla faksinumeron osoitekirjaan voit määrittää sen vain valitsemalla faksikohteen, joka näkyy faksin aloitusnäytöllä faksia lähetettäessä. Kun nimilappuasetus on "Päällä", vastaanottajan nimi ja vakioviestit tulostuvat faksiviestiin, kun sitä vastaanotetaan.

Kun IP-faksikohteet tallennetaan osoitekirjaan, kohteen voi määrittää helposti valitsemalla sen faksin aloitusnäyttöön tulevista vastaanottajista. Tallennettuja IP-faksinumeroita voidaan käyttää ja tulostaa lähettäjän IP-faksinumeroina.