Järjestelmälokitiedot

Näytä järjestelmälokitiedot käyttämällä seuraavaa komentoa:

Viesti

Ongelma ja ratkaisut

Access to NetWare server <file server name> denied. Either there is no account for this print server on the NetWare server on password was incorrect.

Kirjautuminen tulostinpalvelimelle epäonnistui, kun tulostuspalvelin oli online-tilassa. Varmista, että tulostuspalvelin on rekisteröity <tiedostopalvelimen nimeen>. Jos tulostuspalvelimelle on määritetty salasana, poista salasana.

account is unavailable:

Same account name be used.

Käyttäjätili ei ole käytössä. Tämä voi johtua siitä, että se käyttää samaa tilin nimeä kuin pääkäyttäjätili.

account is unavailable:

The authentication password is not set up.

Käyttäjätili ei ole käytössä. Tämä saattaa johtua siitä, ettei todennussalasanaa ole määritetty ja vain salaustili on määritetty.

account is unavailable:

encryption is impossible.

Salaus ei ole mahdollista, eikä tili ole käytössä. Tämä voi johtua seuraavista syistä:

• Tietoturvaa ei ole asennettu.

• Salaussalasanaa ei ole määritetty.

add_sess_IPv4: bad trap <IPv4-osoite>, community: <yhteisön nimi>

IPv4-osoite (0.0.0.0.) ei ole käytettävissä, kun yhteisön pääsyn tyyppi on. Määritä TRAP-kohteelle IPv4-isäntäosoite.

add_sess_IPv6: bad trap <IPv6-osoite>, community: <yhteisön nimi>

IPv6-osoite [::] ei ole käytettävissä, kun yhteisön pääsyn tyyppi on TRAP. Määritä TRAP-kohteelle IPv6-isäntäosoite.

add_sess_IPv4: community <yhteisön nimi> already defined.

Sama yhteisön nimi on jo olemassa. Käytä toista yhteisön nimeä.

add_sess_IPv6: community <yhteisön nimi> already defined.

Sama yhteisön nimi on jo olemassa. Käytä toista yhteisön nimeä.

add_sess_IPX: bad trap <IPX-osoite> community <yhteisön nimi>

IPX-osoite (00:00:00:00:00:00) ei ole käytettävissä, kun yhteisön pääsyn tyyppi on TRAP. Määritä TRAP-kohteen IPX-isäntäosoite.

add_sess_IPX: community <yhteisön nimi> already defined.

Sama yhteisön nimi on jo olemassa. Käytä toista yhteisön nimeä.

adjust time server <NTP-palvelimen nimi> offset: xx sec.

ncsd kertoo sinulle NPT-palvelimen ajoituksen sekä sen, onko aikajärjestelmä kello asetettu vai ei.

NTP-palvelin: NTP-palvelimen nimi.

offset: viiveen määrä sekunteina (vähennettynä määrällä, jos aika etukäteen on määritetty)

ANONYMOUS FTP LOGIN FROM <IP-osoite>, <salasana>

Nimetön käyttäjä kirjautui sisään jälkimmäisestä <IP-osoitteesta> käyttämällä salasanaa <salasana>.

Attach FfileSserver=<tulostuspalvelin>

Yhteys tulostuspalvelimeen lähimpänä palvelimena on muodostettu.

Attach to print queue <print queue name>

Tulostusjonoon liitetty järjestelmä, kun tulostuspalvelin siirtyy online-tilaan.

authenticating

Anoja todentaa tukiasemaan (EAP tai WPA).

authentication mode mismatch

Tukiaseman todennustapa on eri kuin anojan todennustapa.

Käytä tukiaseman ja anojan välistä todennustapaa.

child process exec error !

Verkkopalvelu ei käynnistynyt. Katkaise tulostimesta virta ja kytke se uudelleen. Jos tämä ei toimi, ota yhteyttä huolto- tai myyntiedustajaan.

cipher suite mismatch

Tukiaseman uni-cast-/multi-cast-sarja (TKIP/AES/WEP) on eri kuin anojan käyttämä sarja.

client EAP method rejected

Tukiaseman todennustapa on eri kuin anojan todennustapa.

Käytä samaa tukiaseman ja anojan välistä todennustapaa.

Client password rejected

Asiakkaan salasana torjuttiin. Tarkista asiakkaan salasana.

Client TLS certificate rejected

Asiakkaan TLS-varmenne torjuttiin. Tarkista varmenne.

connected DHCPv6 server <IPv6-osoite>

IP-osoite vastaanotettiin onnistuneesti DHCPv6-palvelimelta.

connecting

Anoja odottaa langatonta yhteyttä tukiasemaan.

Could not attach to FileServer <virheen numero>

Yhteyttä tiedostopalvelimeen ei voitu muodostaa, kun etätulostin oli online-tilassa. Tiedostopalvelin torjui yhteyden. Tarkista tiedostopalvelimen määritykset.

Could not attach to PServer <tulostuspalvelin>

Yhteyttä tulostuspalvelimeen ei voitu muodostaa, kun etätulostin oli online-tilassa. Tulostuspalvelin torjui yhteyden. Tarkista tulostuspalvelimen määritykset.

connection from

Käyttäjä kirjautui sisään isännän <IP-osoitteesta>.

Current Interface Speed: xxxMbps

Verkon nopeus (10 Mtps, 100 Mtps tai 1 Gtps).

Current IPX address <IPX-osoite>

Nykyinen IP-osoite on <IPX-osoite>.

DHCPv6 server not found.

DHCPv6-palvelinta ei löytynyt. Varmista, että DHCPv6 on verkossa.

dpsd is disabled.

Yhteys PictBridgen kautta ei ole käytettävissä, koska PictBridge ei ole käytössä turvatilassa. Ota PictBridge käyttöön turvatilassa.

Established SPX Connection with PServer, (RPSocket=<socket-numero>, connID=<yhteyden ID>)

Yhteys tulostuspalvelimeen muodostettiin, kun etätulostin siirtyi online-tilaan.

exiting

Ldp-palvelu on päättynyt, ja järjestelmä lopettaa prosessin.

Exit pserver

Tulostuspalvelintoiminto poistettiin käytöstä, koska tarvittavia tulostuspalvelinasetuksia ei ole tehty.

Frametype=<kehystyypin nimi>

Määritetty kehystyypin nimi <kehystyypin nimi> on NetWare-käyttöön.

IEEE 802.11 Card does NOT support WPA .

Langaton kortti, joka ei tue WPA:ta, on asennettu. Asenna langaton kortti, joka tukee WPA:ta.

IEEE 802.11 Card Firmware REV.<versio>

Näyttää 802.11-kortin laiteohjelmistoversion numeron.

IEEE 802.11 current channel <kanavan numero>

Näyttää aktiivisen langattoman kortin nykyisen kanavanumeron (ad hoc- ja perusrakennetilassa).

IEEE 802.11 MAC Address = <MAC-osoite>

Näyttää langattoman liitännän MAC-osoitteen.

IEEE 802.11 SSID <ssid> (AP MAC Address <MAC-osoite>)

Tukiaseman MAC-osoite ja SSID on kytketty perusrakennetilaan.

IEEE 802.11 <yhteystapa> mode

Näyttää IEEE 802.11 -yhteystavan.

(IKE phase-1) mismatched authentication type: local=<todennustyyppi 1> remote=<todennustyyppi 2>

Tämän laitteen <todennustyyppi> IKE-vaiheessa 1 ei vastaa viestivän isännän <todennustyyppiä 1>, Varmista, että tämän laitten <todennustyyppi 2> vastaa viestivän isännän todennustyyppiä.

(IKE phase-1) mismatched encryption type: <salausalgoritmi 1> remote=<salausalgoritmi 2>

Tämän laitteen ISAKMP SA Oakley -ryhmä <salausalgoritmi 1> IKE-vaiheessa 1 ei vastaa viestivän isännän ISAKMP SA Oakley -ryhmää < salausalgoritmi 2>, Varmista, että tämän laitteen ISAKMP SA Oakley -ryhmä vastaa viestivän isännän ryhmää.

(IKE phase-1) mismatched DH group: local=<DH-ryhmän numero 1> remote=<DH-ryhmän numero 2>

Tämän laitteen ISAKMP SA Oakley -ryhmä <DH-ryhmän numero 1> IKE-vaiheessa 1 ei vastaa viestivän isännän ISAKMP SA Oakley -ryhmää <DH-ryhmän numero 2>, Varmista, että tämän laitteen ISAKMP SA Oakley -ryhmä vastaa viestivän isännän ryhmää.

(IKE phase-1) mismatched hash type: local=<Hash-algoritmi 1> remote=<Hash-algoritmi 2>

Tämän laitteen ISAKMP SA <Hash-algoritmi 1> IKE-vaiheessa 1 ei vastaa viestivän isännän ISAKMP SA:ta <Hash-algoritmi2>. Varmista, että tämän laitteen ISAKMP SA Hash -algoritmi vastaa viestivän isännän Hash-algoritmiä.

Interface (liitännän nimi): Duplicate IP Address (<IP-osoite>).

Käytettiin samaan IP-osoitetta (IPv4 tai IPv6). Jokaisen IP-osoitteen on oltava yksilöllinen. Tarkista kohdassa [IP-osoite] mainitun laitteen osoite.

<Liitännän nimi> card removed

Anojan hallitsema liitäntä on poistettu.

<Liitännän nimi> interface down

Anojan hallinnoima liitäntä on poistettu käytöstä tai sitä ei voida kytkeä tukiasemaan.

<Liitännän nimi> interface up

Anojan hallitsema liitäntä on käytössä tai kytketty tukiasemaan.

< Liitäntä > started with IP: < IP-osoite >

IP-osoite (IPv4- tai IPv6-osoite) on määritty liitännälle, ja se toimii.

< Liitäntä >: Subnet overlap.

Samaa IP-osoitetta (IPv4- tai IPv6-osoitetta) ja aliverkon peitettä käytetään toisen laitteen kanssa.

job canceled. jobid=%d.

Taustatulostustyö peruutettiin virheen tai käyttäjän pyynnön takia.

LEAP challenge to access point failed

LEAP-haaste tukiasemaan epäonnistui.

Login to fileserver <tiedostopalvelimen nimi> (<IPX|IP>), <NDS|BINDERY>

Kun tulostuspalvelin oli online-tilassa, järjestelmä kirjautui sisään <tiedostopalvelimelle> NDS- tai BINDERY-tilassa. Käytetty siirtoprotokolla näytetään myös.

Memory allocate error.

Päiväystä ei voida hakea. Irrota USB-kaapeli ja kytke se sen jälkeen.

MIC failure TKIP counter measures started

TKIP:tä käyttävä anoja on havainnut kaksi luvattoman käytön yrityista 60 sekunnin aikana, ja se on aloittanut laskuritoimenpiteet.

MIC failure TKIP counter measures stopped

Laskuritoimenpiteet on lopetettu 60 sekunnin jälkeen (koska TKIP:tä käyttävä anoja aloitti laskuritoimenpiteet luvatonta käyttöä vastaan).

Name registration failed. name=<NetBIOS-nimi>

<NetBIOS-nimen> rekisteröinti epäonnistui. Vaihda tilalle toinen NetBIOS-nimi.

Name registration success in Broadcast name=<NetBIOS-nimi>

Nimen rekisteröinti <NetBIOS-nimen> lähetyksellä onnistui.

Name registration success. WINS server=<WINS-palvelimen osoite> NetBIOS Name=<NetBIOS-nimi>

<NetBIOS-nimen> rekisteröinti <WINS-palvelimen osoitteeseen> onnistui.

no RADIUS/authentication server

Anoja vastaanotti viestin, jossa ilmoitetaan, ettei käyttökelpoista RADIUS-palvelinta löydy.

no smart card detected on device

PEAP/GTC (Generic Token Card) on valittu, mutta GTC-todennusta käyttävää älykorttia ei löydy.

no WPA information element in probe response, rescanning

Haluamasi tukiaseman SSID-anturin vastauksessa ei ole WPA-tietoja. Anoja skannaa uudelleen.

Open log file <tiedostonimi>

Määritetty lokitiedosto avattiin, kun tulostuspalvelin oli online-tilassa.

Printer <tulostimen nimi> has no queue

Tulostusjonoa ei ole määritetty tulostimelle, kun tulostuspalvelin on online-tilassa. Määritä tulostusjono tulostimelle käyttämällä NetWare-pääkäyttäjätiliä ja käynnistä tulostin uudelleen.

Printer queue <tulostusjonon nimi> cannot be serviced by printer 0, <tulostuspalvelimen nimi>

Tulostusjonoa ei voida muodostaa, kun tulostuspalvelin on online-tilassa. Varmista, että tulostusjono on olemassa määritetyllä tiedostopalvelimella.

Print server <tulostuspalvelimen nimi> has no printer

Tulostinta ei määritetty tulostuspalvelimeen, kun tulostuspalvelin on online-tilassa. Määritä tulostin käyttämällä NetWare-pääkäyttäjätiliä ja käynnistä tulostin uudelleen.

Print sessions full

Tulostustöitä ei enää hyväksytä. Odota hetki, ennen kuin lähetät lisää tulostustöitä.

pserver start. (NetWare)

Netware-palvelu käynnistyy, kun tulostuspalvelin siirtyy online-tilaan.

Required file server (<tiedostopalvelimen nimi>) not found

Vaadittua tiedostopalvelinta <tiedostopalvelimen nimi> ei löydy.

sap enable. saptype=<SAP-tyyppi>, sapname=<SAP-nimi>

SAP-toiminto on käynnistetty. SAP-paketilla mainostetaan SAP-taulukon palvelua NetWare-palvelimella.

server certificate invalid

Palvelimen tunnus ei ole käytössä. Tarkista palvelimen todennus.

server identity invalid

Palvelimen tunnus ei ole käytössä. Tarkista palvelimen todennus.

server not trusted

RADIUS-palvelimeen ei luoteta.

session IPv4 <yhteisönimi> not defined.

Vaadittua yhteisönimeä ei ole määritetty.

session IPv6 <yhteisönimi> not defined.

Vaadittua yhteisönimeä ei ole määritetty.

session IPX <yhteisönimi> not defined.

Vaadittua yhteisönimeä ei ole määritetty.

Set context to <NDS contenxt name>

NDS-kontekstin nimi <NDS-kontekstin nimi> on määritetty.

shutdown signal received. network service rebooting...

Smbd-palvelu on käynnistetty.

Smbd start. (NetBIOS)

SMBD (ServerMessageBlockDaemon) on käynnistetty.

SMTPC: failed to get smtp server ip-address.

SMTP-palvelimen IP-osoitetta ei voitu hakea. Tämä voi johtua seuraavista syistä:

• Määritettyä DNS-palvelinta ei löydy.

• Verkkoyhteyttä ei ole muodostettu.

• Määritettyä DNS-palvelinta ei löydy.

• Määritetty DNS-palvelin on virheellinen.

• Määritettyä SMTP-palvelimen IP-osoitetta ei löydy DNS-palvelimelta.

SMTPC: failed to connect smtp server. timeout.

Yhteys SMTP-palvelimeen epäonnistui aikakatkaisun takia. Tämä voi johtua siitä, että määritetty SMTP-palvelimen nimi on virheellinen, yhteyttä verkkoon ei ole muodostettu tai verkon kokoonpano on virheellinen, joten SMTP-palvelin ei vastaa. Tarkista SMTP-palvelimen nimi tai verkkoyhteys ja -kokoonpano.

SMTPC: refused connect by smtp server.

Yhteys SMTP-palvelimelle on estetty. Tämä voi johtua siitä, että muu kuin SMTP-palvelin on määritetty tai määritetty SMTP-palvelimen portin numero virheellinen. Tarkista SMTP-palvelimen nimi, portin numero tai SMTP-palvelimen portin numero.

SMTPC: no smtp server. connection close.

Yhteys SMTP-palvelimeen epäonnistui, koska SMTP:ltä ei saatu vastausta. Tämä voi johtua siitä, että muu kuin SMTP-palvelin on määritetty tai määritetty SMTP-palvelimen portin numero on virheellinen. Tarkista SMTP-palvelimen nimi, portin numero tai SMTP-palvelimen portin numero.

SMTPC: failed to connect smtp server.

Yhteys SMTP-palvelimeen epäonnistui. Tämä voi johtua siitä, että verkkoyhteyttä ei ole muodostettu, verkon kokoonpano on virheellinen, jolloin SMTP-palvelin ei vastaa, määritetty SMTP-palvelimen nimi on virheellinen, määritettyä SMTP-palvelimen IP-osoitetta ei löydy DNS-palvelimelta, muu kuin SMTP-palvelin on määritetty tai määritetty SMTP-palvelimen portin numero on virheellinen. Tarkista DNS-palvelimen IP-osoite ja SMTP-palvelimen IP-osoite, SMTP-palvelimen nimi ja SMTP-portin numero, SMTP-palvelimen SMTP-portin numero tai verkkoyhteys ja -kokoonpano.

SMTPC: username or password wasn't correct. [vastauskoodi] (tiedot)

Yhteys SMTP-palvelimeen epäonnistui, koska määritetty SMTP-käyttäjänimi on virheellinen tai määritetty SMTP-salasana on virheellinen. Tarkista SMTP-käyttäjänimi ja -salasana.

Snmp over IPv4 is ready

Käytössä on snmp IPX-yhteydellä.

Snmp over IPv6 is ready.

Käytössä on snmp IPv6-yhteydellä.

Snmp over IPX is ready.

SNMP-verkonhallintatyökalu on käytössä IPX-verkossa.

success key received

Anoja vastaanotti EAP-Success-avaimen.

success but invalid key

Anoja vastaanotti viestin, jossa kerrotaan, että EAP-todennus onnistui, mutta EAPOL-avain ei kelvannut.

supplicant unbound

Anojalla ei ole yhteyttä sitoutumattomaan tukiasemaan.

There is problem in dhcp server operation.

DHCP-palvelimessa on ongelma.

Jos verkossa on useita aktiivisia DHCP-palvelimia, tarkista, että ne määrittävät yksilölliset IP-osoitteet kaikille laitteille.

too many pictures.

PictBridge-tulostus epäonnistui, koska yhden tulostustapahtuman aikana lähetettiin liian monta kuvaa. Vähennä tulostustapahtuman kuvia.

The print server received error <virheen numero> during attempt to log in to the network. Access to the network was denied. Verify that the print server name and password are correct.

Kirjautuminen tiedostopalvelimelle epäonnistui, kun tulostuspalvelin oli online-tilassa. Tulostuspalvelinta ei ole rekisteröity tai salasana on määritetty. Rekisteröi tulostuspalvelin määrittämättä salasanaa.

trap account is unavailable.

v3Trapia ei voida lähettää. Tämä voi johtua siitä, että Trap-kohde on eri kuin tulostimen määrittämä tili.

unauthenticated

Todennus epäonnistui. Anojalta estettiin pääsy tukiasemaan tai häntä ei todennettu.

Updated (option name)(value) via DHCPv6 Server

DHCP-palvelimelta saatu parametri on päivitetty.

usbd is disabled.

Plug and Play ei ole käytettävissä, koska laite on turvatilassa. Ota USBD käyttöön turvatilassa.

waiting for keys

Anoja odottaa istuntoavainta.

WINS name registration: No response to server (WINS server address)

WINS-palvelimelta ei saatu vastausta. Tarkista, että WINS-palvelimen osoite on näppäilty oikein. Tarkista lisäksi, että WINS-palvelin toimii kunnolla.

write error occurred. (diskfull)

"Diskfull"-virhe tapahtui, kun laite kirjoitti taustatulostustiedostoon. Odota, kunnes nykyinen tulostustyö on suoritettu loppuun. Kun työ on suoritettu loppuun, kiintolevytilaa on enemmän käytettävissä. Vain yksi virheen tapahtuessa taustatulostettu sivu tulostetaan.

write error occurred. (fatal)

"Diskfull"-virhe tapahtui, kun laite kirjoitti taustatulostustiedostoon. Odota, kunnes nykyinen tulostustyö on suoritettu loppuun. Kun työ on suoritettu loppuun, kiintolevytilaa on enemmän käytettävissä. Virheen tapahtuessa taustatulostettua tulostustyötä ei tulosteta.

WSD (Device) started.

WS-laite on käynnistynyt.

WSD (Printer) started.

WS-tulostin on käynnistynyt.

WSD (Scanner) started.

WS-skanneri on käynnistynyt.

#[nfa (process ID)] <kellonaika päiväys> + Failed to send logos to a log collection server <IP-osoite>.

Virhe tapahtui yritettäessä lähettää lokitiedostoa ensisijaiselle ja toissijaiselle lokin keräyspalvelimelle.

#[nfa (process ID)] <kellonaika päiväys> + Failed to send logs to a collection server <IP-osoite> n time(s) in 1 hour.

Edellisestä lokimerkinnästä on kulunut 60 minuuttia. Tänä aikana tapahtui virhe yritettäessä lähettää lokitiedostoa sekä ensisijaiselle että toissijaiselle lokin keräyspalvelimelle.