Telnetin käyttäminen

Käytä telnetiä toimimalla seuraavasti.

Tärkeää

1. Käytä telnetin käynnistämiseen laitteen IP-osoitetta tai isäntänimeä.

% telnet "IP address"

2. Näppäile käyttäjänimi ja salasana.

Lisätietoja käyttäjänimestä ja salasanasta saat verkon pääkäyttäjältä.

Näppäile käyttäjänimi ja salasana käyttäjän todennusta varten.

Näppäile käyttäjäkoodi kohtaan Käyttäjänimi käyttäjäkoodin todennusta varten.

3. Näppäile komento.

4. Sulje telnet.

msh> logout

Vahvistusviesti muutosten tallennuksesta tulee näkyviin.

5. Tallenna muutokset näppäilemällä "yes" ja paina sitten [Enter]-näppäintä.

Jos et halua tallentaa muutoksia, näppäile "no" ja paina sitten [Enter]-näppäintä. Jos haluat tehdä lisää asetuksia, näppäile komentoriville "return" ja paina sitten [Enter]-näppäintä.