Tulostimien valvominen

Valvo laitetta käyttämällä SmartDeviceMonitor for Client -ohjelmaa toimimalla seuraavasti.

1. Napsauta SmartDeviceMonitor for Client -kuvaketta hiiren oikealla painikkeella, valitse [Ominaisuudet] ja napsauta sitten [Laitteen tarkkailuasetukset...].

Sovellusohjelman näyttö

[SmartDeviceMonitor for Client - Options] -valintaikkuna tulee näkyviin.

2. Valitse valvottava laite [Kirjoittimet-kansio]-välilehdeltä ja valitse sitten [Valvottava kirjoitin] -valintaruutu Valvontatietojen asetukset -alueella.

Sovellusohjelman näyttö

Voidaksesi näyttää laitteen tilan tehtäväpalkissa, sinun on ensin valittava [Valvottava kirjoitin] -valintaruutu ja valittava sitten [Näytä tehtäväpalkissa] -valintaruutu.

3. Napsauta [OK].

Valintaikkuna sulkeutuu, ja määritetty laite on valvonnassa.