User Management Toolin käynnistäminen

Käynnistä User Management Tool toimimalla seuraavasti.

1. Käynnistä SmartDeviceMonitor for Admin.

2. Valitse [Ryhmä]-valikossa [Etsi laite] ja napsauta [IPv4], [IPX/SPX] tai [IPv4 SNMPv3].

Näkyviin tulee luettelo valittua protokollaa käyttävistä laitteista.

Valitse sen laitteen protokolla, jonka konfigurointia haluat muuttaa.

Jos käytössäsi on IPv4 SNMPv3, näppäile käyttäjän todentaminen.

3. Valitse luettelosta laite, jota haluat hallita.

4. Napsauta [Työkalut]-valikossa [User Management Tool].

Sovellusohjelman näyttö

Internet-selain avautuu, ja näkyviin tulee ikkuna Web Image Monitorin pääkäyttäjän käyttäjänimen ja salasanan näppäilyä varten.

5. Näppäile käyttäjänimi ja salasana ja napsauta [Sisäänkirjautuminen].

Lisätietoja käyttäjänimestä ja salasanasta saat verkon pääkäyttäjältä.

User Management Tool käynnistyy.