Ladatun Ohjeen URL:n linkittäminen

Voit linkittää tietokoneella tai Internet-palvelimella olevan ohjetiedoston URL:n "?"-painikkeeseen.

1. Kirjaudu sisään Web Image Monitor -ohjelmaan pääkäyttäjätilassa.

2. Napsauta valikkoalueella [Kokoonpano].

3. Napsauta [Internet-sivu].

4. Näppäile ohjetiedoston URL-osoite [Määritä ohjeen URL-osoite] -ruutuun.

Jos tallensit ohjetiedoston osoitteella "C:\HELP\EN", näppäile "file://C:/HELP/". Esimerkiksi jo tallensit tiedoston Internet-palvelimelle ja index-tiedoston osoite on "http:// a.b.c.d/HELP/EN/index.html", näppäile "http://a.b.c.d/HELP/".

5. Napsauta [OK].