Tietoja valikosta ja tilasta

Web Image Monitor -ohjelmassa voidaan käyttää kahta tilaa: käyttäjätilaa tai pääkäyttäjätilaa.

Näytetyt kohteet voivat vaihdella laitteen tyypin mukaan.

Käyttäjätila

Käyttäjätilassa voidaan katsella laitteen tilaa, asetuksia ja tulostustyön tilaa, mutta laitteen asetuksia ei voida muuttaa.

Numeroitu Internet-selaimen näytön kuva

1. Home

Näytössä näkyvät [Tila]-, [Laitteen tiedot]-, [Laskuri]- ja [Kysely]-välilehti. Välilehtivalikon tiedot näkyvät työalueella.

2. Asiakirjapalvelin

Katsele asiakirjapalvelimelle tallennettuja tiedostoja.

3. Faksi vastaanotettu

Katsele vastaanotettuja faksitiedostoja.

4. Tulostin: tulostustyöt

Saat näkyviin mallitulostustyöt, salatut tulostustyöt, viivästetyt tulostustyöt ja tallennetut tulostustyöt.

5. Työ

Katsele kaikkia tulostustiedostoja.

6. Kokoonpano

Katsele nykyisiä laite- ja verkkoasetuksia.

Pääkäyttäjätila

Pääkäyttäjätilassa voit määrittää lukuisia laitteen asetuksia.

Numeroitu Internet-selaimen näytön kuva

1. Home

Näytössä näkyvät [Tila]-, [Laitteen tiedot]-, [Laskuri]- ja [Kysely]-välilehti. Välilehtivalikon tiedot näkyvät työalueella.

2. Asiakirjapalvelin

Katsele asiakirjapalvelimelle tallennettuja tiedostoja.

3. Tulostin: tulostustyöt

Saat näkyviin salatut tulostustyöt, mallitulostustyöt, viivästetyt tulostustyö ja tallennetut tulostustyöt.

4. Työ

Katsele kaikkia tulostustiedostoja.

5. Osoitekirja

Käyttäjätietoja voidaan tallentaa, näyttää, muuttaa ja poistaa.

6. Kokoonpano

Määritä asetukset tulostinta, käyttöliittymää ja tietoturvaa varten.

7. Käynnistä laite uudelleen

Käynnistä laite uudelleen napsauttamalla tätä. Jos tulostustyötä käsitellään, tulostin käynnistyy uudelleen sen jälkeen, kun tulostustyö on valmis. Tämä painike sijaitsee pääsivulla.

8. Nollaa tulostustyö

Nollaa nykyiset tulostustyöt ja jonossa olevat tulostustyöt napsauttamalla tätä. Tämä painike sijaitsee pääsivulla.