Pääsivun näyttäminen

Tässä osassa kerrotaan pääsivusta ja Web Image Monitor -ohjelman näyttämisestä.

Tärkeää

1. Käynnistä Internet-selain.

2. Näppäile "http://(laitteen IP-osoite tai isäntänimi)/" Internet-selaimen URL-kenttään.

Web Image Monitor -ohjelman pääsivu avautuu.

Jos laitteen isäntänimi on rekisteröity DNS- tai WINS-palvelimella, voit näppäillä sen.

Jos kätyössä on SSL-protokolla (salattu yhteysprotokolla) palvelintodennusta käyttävässä ympäristössä, näppäile osoitteeksi "https://(laitteen IP-osoite tai isäntänimi)/".

Web Image Monitor -ohjelman kukin sivu on jaettu seuraaviin alueisiin:

Numeroitu Internet-selaimen näytön kuva

1. Valikkoalue

Jos valitset valikon, sen sisältö näkyy työalueella tai alialueella.

2. Välilehtialue

Kunkin valikon tiedot tulevat näkyviin.

3. Otsikkoalue

Valintaikkuna käyttäjätilan ja pääkäyttäjätilan valitsemista tulee näkyviin, ja kunkin tilan valikko näytetään.

Linkki Ohjeeseen ja ikkuna hakusanoilla etsintää varten.

4. Ohje

Voit katsella tai ladata ohjetiedostoja.

5. Näyttöalue

Näyttää valitun kohteen sisällön valikkoalueella.

Laitteen tiedot näyttöalueella eivät päivity automaattisesti. Päivitä laitteen tiedot napsauttamalla [Päivitä] näyttöalueen oikeassa yläkulmassa. Päivitä koko selainnäyttö napsauttamalla Internet-selaimen [Päivitä]-painiketta.

Huom.

• Kun isäntänimeä käytetään IPv6-protokollaan käyttävässä Windows Server 2003/2003 R2- tai Windows Vista -järjestelmässä, tarkista isäntänimi ulkoisella DNS-palvelimella. Isäntätiedostoa ei voida käyttää.