Kytkeminen IEEE 1284 -liitäntään

Tässä jaksossa selostetaan, kuinka IEEE 1284 -liitäntäkaapeli kytketään IEEE 1284 -liitäntäkorttiin.

TÄRKEÄÄ

• Liitoksissa isäntätietokoneeseen (ja/tai muualle) on käytettävä kunnolla suojattuja ja maadoitettuja kaapeleita ja liittimiä päästörajojen vuoksi.

1. Varmista, että virta on katkaistu laitteen virtakytkimestä.

2. Sammuta tietokone.

3. Kytke IEEE 1284 -liitäntäkaapeli IEEE 1284 -porttiin.

IEEE 1284 -liitäntäkaapeli

Saatat tarvita muuntosovitinta kaapelin kytkemisessä liitäntään. Lisätietoja muuntosovittimen hankkimisesta saat myynti- tai huoltoedustajalta.

4. Kytke kaapelin toinen pää tietokoneen vastaavaan liitäntään.

Tarkista tietokoneen liitännän muoto. Laita kaapeli tiukasti paikalleen.

5. Kytke laitteeseen virta päävirtakytkimestä.

6. Käynnistä tietokone.

Windows 2000-/XP/Vista -käyttöjärjestelmää ja Windows Server 2003/2003 R2 -käyttöjärjestelmää käytettäessä tulostusohjaimen asennusnäyttö voi tulla näkyviin, kun tietokone käynnistetään. Jos näin tapahtuu, paina näytöllä [Peruuta].