Tämän laitteen käyttöohjeet

Lue tämä käyttöohje huolellisesti ennen tämän laitteen käyttämistä.

Katso lisätietoja sen toiminnon ohjeesta, mitä haluat käyttää.

Tärkeää

Tietoja laitteesta

Lue ennen laitteen käyttämistä tämän käyttöohjeen osa Turvallisuustiedot. Tässä käyttöohjeessa esitellään laitteen eri toimintoja. Lisäksi siinä kerrotaan käyttöpaneelista, laitteen käyttöä edeltävistä valmisteluista, tekstin kirjoittamisesta, mukana toimitettujen CD-ROM-levyjen asentamisesta sekä paperin, väriaineen, niittien ja muiden tarvikkeiden vaihtamisesta.

Vianmääritys

Tässä käyttöohjeessa opastetaan yleisten käyttöön liittyvien ongelmien ratkaisussa.

Kopiokoneen ja asiakirjapalvelimen käyttöohje

Tässä käyttöohjeessa selostetaan kopiokoneen ja asiakirjapalvelimen toiminnot. Lisäksi tässä käyttöohjeessa kerrotaan siitä, miten alkuperäiset asetetaan.

Faksin käyttöohje

Esitellään faksin toiminnot.

Tulostimen käyttöohje

Esitellään tulostimen toiminnot.

Skannerin käyttöohje

Esitellään skannerin toiminnot.

Verkko- ja järjestelmäasetukset-opas

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan laitteen liittämisestä verkkoon, laitteen määrittämisestä ja käytöstä verkkoympäristössä ja mukana toimitetun ohjelmiston käyttämisestä. Lisäksi siinä kerrotaan, kuinka Käyttäjän työkalut -asetuksia muutetaan ja kuinka tietoja tallennetaan Osoitekirjaan.

Tietoturvaopas

Tämä käyttöohje on tarkoitettu laitteen pääkäyttäjille. Se esittelee turvatoiminnot, joilla pääkäyttäjät voivat suojata laitteen tai sen sisältämät tiedot luvattomalta käytöltä. Paremman turvallisuuden vuoksi suosittelemme, että teet ensin seuraavat asetukset:

• Asenna laitevarmenne.

• Ota käyttöön SSL (Secure Sockets Layer) -salaus.

• Vaihda pääkäyttäjän käyttäjätunnus ja salasana Web Image Monitor -ohjelmalla.

Lisätietoja, katso Tietoturvaopas.

Katso tästä käyttöohjeesta parannettujen turva-asetusten ja pääkäyttäjien määrittäminen sekä käyttäjän ja pääkäyttäjän todennuksen asettaminen.

PostScript 3 Täydennysosa

Tässä käyttöohjeessa kerrotaan, kuinka PostScript 3 asennetaan ja kuinka sitä käytetään.

UNIX Täydennysosa

"UNIX Täydennysosa" -opas löytyy verkkosivuiltamme tai ota yhteys jälleenmyyjään.

Tämä käyttöohje kattaa kaikki mallit, ja siinä saatetaan kuvata toimintoja ja asetuksia, jotka eivät ole käytettävissä tässä laitteessa.

Muita käyttöohjeita

• Kopioinnin pikaohje

• Tulostuksen pikaohje

• Faksauksen pikaohje

• Skannauksen pikaohje

• DeskTopBinder Lite -käyttöohjeet

• DeskTopBinder Lite Asennusohje

• DeskTopBinder Johdanto-opas

• Auto Document Link -opas

Huom.

Tuotenimi

Yleisnimi

DeskTopBinder Lite ja DeskTopBinder Professional*1

DeskTopBinder

ScanRouter EX Professional*1 ja ScanRouter EX Enterprise*1

ScanRouter-jakeluohjelmisto

*1 Lisävaruste