Siirtäminen

Tässä jaksossa kuvataan laitteen sirtämiseen tarvittavat turvatoimet.

TÄRKEÄÄ

• Jos laite pitää nostaa (esim. toiseen kerrokseen siirtämistä varten), ota yhteys huoltoon. Älä yritä nostaa konetta ilman huollosta tulleen henkilön apua. Jos laite kaatuu tai putoaa, se vaurioituu. Vauriot aiheuttavat toimintahäiriöitä ja saattavat käyttäjät vaaraan. Koneen eri kiinnityskohdat on tarkoitettu vain huoltoteknikon käytettäviksi. Älä koske näihin kohtiin.

TÄRKEÄÄ

• Muista irrottaa kaikki ulkoiset liitokset ennen laitteen siirtämistä, etenkin virtajohto pistorasiasta. Vaurioituneet virtajohdot muodostavat tulipalo- ja sähköiskuvaaran.

TÄRKEÄÄ

• Irrota sähköjohto pistorasiasta, ennen kuin alat siirtää laitetta. Kun siirrät laitetta varmista, ettei sähköjohto jää laitteen alle, sillä johto voi vaurioitua.