Kun todennusnäyttö avautuu

Tässä luvussa kuvataan todennusikkuna.

Tärkeää

Jos perustodennus, Windows-todennus, LDAP-todennus tai integrointipalvelintodennus on aktiivinen, näytölle avautuu todennusikkuna. Laitetta voi käyttää vasta kun olet syöttänyt sisäänkirjautumisnimen ja salasanan. Jos käyttäjäkooditodennus on aktiivinen, et voi käyttää laitetta, ennen kuin olet antanut käyttäjäkoodin.

Jos voit käyttää laitetta, olet kirjautunut siihen. Kun et enää voi käyttää sitä, olet kirjautunut ulos. Kun olet kirjautunut laitteelle, muista myös kirjautua ulos. Se estää laitteen luvattoman käytön.

Liittyvät aiheet

Käyttäjäkooditodennus (käyttöpaneelista)
Käyttäjäkooditodennus (tulostinohjainta käyttäen)
Sisäänkirjautuminen (käyttöpaneelista)
Uloskirjautuminen (käyttöpaneelista)
Sisäänkirjautuminen (tulostinohjainta käyttäen)
Sisäänkirjautuminen (Web Image Monitor -ohjelmalla)
Uloskirjaus (Web Image Monitor -ohjelmalla)