ENERGY STAR -ohjelma

ENERGY STAR® -ohjelman vaatimukset kuvantamislaitteille.

Yhtiö osallistuu ENERGY STAR® -ohjelmaan.

Tämä laite noudattaa ENERGY STAR® -ohjelmassa määritettyjä säännöksiä.

Kuvantamislaitteita koskevan ENERGY STAR® -ohjelman tarkoitus on rohkaista säästämään energiaa kehittämällä ja valmistamalla energiaa säästäviä tietokoneita ja muita toimistolaitteita.

Ohjelma tukee sellaisten tuotteiden kehittämistä ja levittämistä, joissa on energiansäästötoimintoja.

Se on avoin ohjelma, johon valmistajat osallistuvat vapaaehtoisesti.

Kohteena olevat tuotteet ovat tietokoneita, näyttöjä, tulostimia, fakseja, kopiokoneita, skannereita ja monitoimilaitteita. Energy Star -standardit ja -logot ovat kansainvälisesti yhteneväisiä.