Laserturvallisuus (tyyppien 3 ja 4 käyttäjille)

Tämä laite on luokan 1 laserlaite, joka on turvallinen toimisto- ja ATK-käytössä. Laitteessa on kutakin emitteriä kohden kahdeksan 9 milliwatin AlGalnP-laserdiodia, jotka toimivat 648 - 663 nanometrin aallonpituudella. Suora (tai heijastuksen kautta epäsuora) katsekontakti lasersäteeseen voi aiheuttaa vakavia silmävaurioita. Varotoimet

ja lukitusmekanismit on suunniteltu estämään käyttäjän

altistumisen lasersäteille.

Seuraava tekstikilpi on kiinnitetty laitteen taakse.

kuva

Muiden kuin käyttöohjeessa mainittujen hallintalaitteiden käyttö tai säätöjen ja toimenpiteiden suorittaminen voi altistaa terveydelle haitalliselle säteilylle.