Tämän laitteen käyttöohjeet

Lue nämä ohjeet huolellisesti ennen laitteen käyttämistä.

Katso lisätietoja tarvitsemiasi toimintoja vastaavista käyttöohjeista.

Tärkeää

Tietoja laitteesta

Lue turvallisuustiedot huolellisesti ennen kuin käytät laitetta.

Tässä ohjeessa esitellään laitteen eri toiminnot. Siinä selvitetään myös käyttöpaneelin toiminnot, laitteen käytön valmistelu, kuinka tekstiä syötetään, kuinka mukana tulleiden cd-levyjen ohjelmistot asennetaan ja kuinka paperi, väriaine, niitit ja muut tarvikkeet vaihdetaan.

Vianmääritys

Ohjeessa annetaan ratkaisut yleisimpiin käyttöön liittyviin ongelmiin.

Kopiokoneen ja asiakirjapalvelimen käyttöohje

Selitetään kopiokoneen ja asiakirjapalvelimen toiminnot ja käyttö. Katso tästä ohjeesta myös tiedot alkuperäisten asiakirjojen asettamisesta.

Faksin käyttöohje

Ohjeessa selitetään faksin toiminnot.

Tulostimen käyttöohje

Ohjeessa selitetään tulostimen toiminnot.

Skannerin käyttöohje

Ohjeessa selitetään skannerin toiminnot.

Verkko- ja järjestelmäasetukset-opas

Ohjeessa selitetään laitteen liittäminen verkkoon, laitteen konfigurointi ja käyttö verkkoympäristössä ja mukana tulleen ohjelmiston käyttö. Siinä selitetään myös Käyttäjän työkalut -valikon asetusten muuttaminen ja tietojen tallennus Osoitekirjaan.

Tietoturvaopas

Nämä ohjeet on tarkoitettu laitteen pääkäyttäjälle. Niissä kuvataan turvallisuustoiminnot, joiden avulla pääkäyttäjät voivat suojata tiedot väärinkäytöltä tai estää laitteen luvattoman käytön. Turvallisuuden parantamiseksi suosittelemme, että teet ensin seuraavat asetukset.

• Asenna laitevarmenne.

• Aktivoi SSL-salaus.

• Vaihda pääkäyttäjän sisäänkirjautumisnimi ja salasana käyttämällä Web Image Monitor -ohjelmaa.

Lisätietoja, katso Tietoturvaopas.

Lue nämä ohjeet, ennen kuin asetat parannettuja turvatoimintoja tai käyttäjän ja pääkäyttäjän todennusta.

PostScript 3 Supplement

Selitetään PostScript 3:n asennus ja käyttö.

UNIX Supplement

"UNIX Supplement" on saatavana Internet-sivustostamme tai valtuutetulta jälleenmyyjältä.

Tämä ohje kattaa kaikki mallit ja saattaa sisältää kuvauksia toiminnoista ja asetuksista, joita ei ehkä ole laitteessasi.

Muut käyttöohjeet

• Kopioinnin pikaohje

• Tulostuksen pikaohje

• Faksauksen pikaohje

• Skannauksen pikaohje

• DeskTopBinder Lite Käyttöohje

• DeskTopBinder Lite Asennusohje

• DeskTopBinder Johdanto-opas

• Auto Document Link -opas

Huom.

*1 lisävaruste

Liittyvät aiheet

Käyttöohjeiden luettelo