Tavaramerkit

Adobe, Acrobat, Acrobat Reader, PostScript ja Reader ovat Adobe Systems Incorporatedin Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa rekisteröityjä tavaramerkkejä tai tavaramerkkejä.

Microsoft®, Windows®, Windows Server® ja Windows Vista®, Outlook® ovat Microsoft Corporationin Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa rekisteröityjä tavaramerkkejä tai tavaramerkkejä.

PCL® on Hewlett-Packard Companyn rekisteröity tavaramerkki.

Muut tässä julkaisussa käytetyt tuotenimet ovat ainoastaan tunnistamistarkoitusta varten ja ne voivat olla vastaavien yhtiöidensä tavaramerkkejä. Luovumme kaikista oikeuksista näihin merkkeihin.

Windows-käyttöjärjestelmien nimet ovat seuraavat: