Postilistan tulostaminen

Tässä osassa selvitetään miten postilista tulostetaan.

Tulosta luettelo, jossa näkyvät kulloinkin tallennetut henkilökohtaiset postit, infopostit ja välityspostit.

1. Paina [Faksin asetukset].

2. Paina [Yleiset asetukset].

3. Paina [Postin asetukset: Tulosta lista].

4. Paina [Aloita]-näppäintä.

Listan tulostamisen jälkeen voidaan sitten aloittaa vaiheesta 3.

Listan tulostaminen voidaan peruuttaa, sen jälkeen kun on painettu [Aloita]-näppäintä, painamalla [Peruuta] tai [Tyhjennä/Seis] -näppäintä. Näyttö palaa vaiheen 3 näkymään.

Listan tulostaminen voidaan peruuttaa, sen jälkeen kun on painettu [Aloita]-näppäintä, painamalla [Keskeytä tulostus]. Näyttö palaa vaiheen 3 näkymään.

5. Paina [Käyttäjän työkalut/Laskuri]-näppäintä.