Erikoislähettäjän alkuasetusten tallentaminen

Tässä osassa selvitetään miten erikoislähettäjän alkuasetukset tallennetaan.

Tallenna erikoislähettäjän "Alkuasetukset". Myös ohisyöttötason paperikoko voidaan määrittää.

1. Paina [Faksin asetukset].

2. Paina [Vastaanottoasetus].

3. Paina [Tallenna erikoislähettäjä].

4. Paina [Alkuasetukset].

Käyttöpaneelin näyttö

5. Valitse tallennettava toiminto.

Käyttöpaneelin näyttö

6. Valtuutetun vastaanoton ja Erikoisvastaanoton tallentamista varten paina [Valtuutettu v-o] tai [Erikoisvastaanotto].

7. Paina [Päällä] tai [Pois] ja sitten [OK].

Kuvassa näkyy esimerkki "Valtuutettu vastaanotto" -ruudusta.

Käyttöpaneelin näyttö

8. Ohisyöttötason paperikoon tallentamista varten paina [Ohisyötön paperikoko].

Kooksi voidaan valita joko [Aut. tunnistus], [Vakiokoko] tai [Mukautettu koko].

Jos valitaan [Aut. tunnistus], siirry vaiheisiin 9 ja 14.

Jos valitaan [Vakiokoko], siirry vaiheisiin 9, 10 ja 14.

Jos valitaan [Mukautettu koko], siirry vaiheisiin 9 ja 11-14.

9. Valitse tallennettava koko.

Käyttöpaneelin näyttö

Jos valitaan [Vakiokoko], valitse joku esitetty koko ja siirry sitten vaiheeseen 14.

Jos valitaan [Mukautettu koko], siirry vaiheeseen 11.

10. Valitse tallennettava koko esillä olevasta kokovalikoimasta.

11. Muista valita [Pysty].

12. Syötä numeronäppäimillä paperin pystykoko ja paina [Terävä]-näppäintä.

Käyttöpaneelin näyttö

Määritä pystykoko väliltä 90-205 mm (3,54-12,0").

Jokainen [mm]- tai [_"_]-painikkeen painallus vaihtaa yksiköt "mm"- ja "_"_"-kokojen välillä.

Jos syötetään pituus ja yksiköt vaihdetaan painamalla [mm] tai [_"_], se muunnetaan automaattisesti (murto-osat pyöristetään).

13. Syötä numeronäppäimillä paperin vaakakoko ja paina [Terävä]-näppäintä.

Käyttöpaneelin näyttö

Määritä vaakakoko väliltä 148-600 mm (5,83-23,62").

Jokainen [mm]- tai [_"_]-painikkeen painallus vaihtaa yksiköt "mm"- ja "_"_"-kokojen välillä.

Jos syötetään pituus ja yksiköt vaihdetaan painamalla [mm] tai [_"_], se muunnetaan automaattisesti (murto-osat pyöristetään).

14. Paina [OK].

15. Paina [Poistu].

16. Paina [Käyttäjän työkalut/Laskuri]-näppäintä.