Faksin avulla vastaanotettujen tiedostojen jakeleminen

Laitteen vastaanottamia asiakirjoja voidaan katsella tai ladata tietokoneelle käyttämällä verkkoon kytkettyä ScanRouter -jakeluohjelmistoa.

Tämän hyödyllisen toiminnon ansiosta voit katsella asiakirjoja tietokoneella ja tallentaa viestejä tulostamatta niitä.

Tärkeää

Jakelupalvelinta käytettäessä asiakirjoja ei tarvitse noutaa eikä jakaa.

Toiminnot

Jakelupalvelin mahdollistaa seuraavat toiminnot:

• Käytä jakelupalvelinta saapuneiden asiakirjojen (SUB-koodi, oma nimi ja oma faksinumero) jakeluun niiden oikeille vastaanottajille.

• Saapuvien asiakirjojen jakelutavaksi voi valita jonkin seuraavista asetuksista: Tallenna jakelupalvelimen saapuneet-kansioon, Lähetä sähköpostiliitteenä ja Tallenna määritettyyn tietokoneen kansioon. Jos saapuvassa asiakirjassa ei ole SUB-koodia, omaa nimeä tai omaa faksinumeroa, asiakirja tallentuu jakelupalvelimen saapuneet-kansioon. Voit myös määrittää, että vastaanotetut asiakirjat tallentuvat määritettyyn jakelupalvelimen kansioon sen mukaan, millä tavalla ne on vastaanotettu.

• Voit lukea tai ladata jakelupalvelimen saapuneet-kansioon tulleita asiakirjoja käyttäen DeskTopBinder-ohjelmaa.