Tallennettujen vastaanottajien poistaminen

Voit poistaa LAN-faksin osoitekirjaan tallennettuja vastaanottajia.

1. Valitse [Käynnistä]-valikosta [Ohjelmat], [LAN-Fax apuohjelmat] ja napsauta [Osoitelista].

[Osoitelista]-ikkuna avautuu.

Jos LAN-faksiohjain on jo käynnistynyt, valitse [Muokkaa osoitekirjaa...].

2. Valitse [Uusi/Selaa...] ja valitse CSV-tiedosto, jossa on muokattava osoiteluettelo.

3. Valitse poistettava vastaanottaja, jotta se korostuu luettelossa.

4. Valitse [Poista].

5. Paina [Kyllä].

6. Paina [Sulje].

7. Jos teit kohteeseen muutoksia, varmennusviesti avautuu. Tallentaaksesi muutokset, napsauta [Kyllä].

Jos et halua tallentaa tekemiäsi muutoksia vaan haluat jatkaa muokkausten tekemistä, napsauta [Ei].

Palataksesi takaisin muokkausikkunaan, napsauta [Peruuta].

Vahvistusikkuna ei tule näyttöön, jos osoitekirjan avaamisen jälkeen ei ole tehty muutoksia.