Uusien vastaanottajien tallentaminen

Tallenna uusi vastaanottaja LAN-faksin osoitekirjaan.

1. Valitse [Käynnistä]-valikosta [Ohjelmat], [LAN-Fax apuohjelmat] ja napsauta [Osoitelista].

[Osoitelista]-ikkuna avautuu.

Jos LAN-faksiohjain on jo käynnistynyt, valitse [Muokkaa osoitekirjaa...].

2. Valitse [Uusi/Selaa...] ja valitse CSV-tiedosto, jossa on muokattava osoiteluettelo.

3. Näppäile vastaanottaja ja nimi.

Voit lisätä yhteyshenkilön nimen, yrityksen nimen, osaston nimen, faksinumeron, sähköpostiosoitteen (Internet-faksiosoitteen) sekä IP-faksiosoitteen. Nimeä ja kohdetta (faksinumero, sähköpostinumero tai IP-faksiosoite) ei voi jättää pois.

4. Paina [Lisää].

Vastaanottaja lisätään vastaanottajaluetteloon.

5. Paina [Sulje].

6. Jos teit kohteeseen muutoksia, varmennusviesti avautuu. Tallentaaksesi muutokset, napsauta [Kyllä].

Jos et halua tallentaa tekemiäsi muutoksia vaan haluat jatkaa muokkausten tekemistä, napsauta [Ei].

Palataksesi takaisin muokkausikkunaan, napsauta [Peruuta].

Vahvistusikkuna ei tule näyttöön, jos osoitekirjan avaamisen jälkeen ei ole tehty muutoksia.