Vastaanottajan määritys vastaanottajien luettelosta

Tässä osassa käsitellään kohteiden määrittäminen laitteen osoitekirjaan LAN-faksin avulla.

Tärkeää

1. Paina [Osoitekirja] tai [Määritä kohde]-välilehti.

[Osoitekirja] tai [Määritä kohde]-välilehti avautuu.

2. Valitse [Laitteen osoite] (tai [Käytä laiteosoitetta]) -valintaruutu.

Laiteosoitteet, jotka rekisteröitiin valitsemalla [Määritä kohde]-välilehdeltä [Käytä laiteosoitetta] -valintaruutu.

3. Osoite näkyy [Osoitelista]-välilehden [Laitteen osoite]-kentässä. Syötä kohdenumero [Määritä kohde]-välilehden [Laitteen osoite:]-kentässä.

4. Napsauta [Vastaanottaja].

Annettu kohde lisätään ja se näkyy [Kohdelista:]-kentässä.

Jos lisäät vastaanottajan vahingossa, napsauta virheellistä vastaanottajaa ja tämän jälkeen [Poista luettelosta]-painiketta.

5. Valitaksesi useampia vastaanottajia, toista vaiheet 3 - 4.