Lisävarusteiden määrittäminen

Määritä laitteeseen asennettujen lisävarusteiden asetukset.

1. Valitse [Käynnistä]-valikosta [Tulostimet ja muu laitteisto], jonka jälkeen [Tulostimet ja faksit].

Jos käytät Windows 2000-käyttöjärjestelmää, osoita [Käynnistä]-valikon kohtaa [Asetukset] ja valitse [Tulostimet].

Jos käytät Windows XP Professional- tai Windows Server 2003/2003 R2-käyttöjärjestelmää, valitse [Käynnistä]-valikon kohta [Tulostimet ja faksit].

Jos käytät Windows Vista-käyttöjärjestelmää, valitse [Käynnistä]-valikon kohta [Ohjauspaneeli]. Valitse sitten [Laitteisto ja äänet] ja seuraavaksi [Tulostimet].

2. Valitse [LAN-Fax M8], jonka jälkeen [Tiedosto]-valikosta [Ominaisuudet].

3. Valitse [Lisätarvikkeet]-välilehti ja määritä lisälaitteen asetukset.

4. Kun laite yhdistetään verkkoon, lisävarusteasetukset määritetään automaattisesti. Mikäli asetukset eivät vastaa asennettuja lisävarusteita, paina [Lataa laitteelta].

5. Jos tämä laite on kytketty paikallisesti tietokoneeseen, valitse asennettujen lisälaitteiden valintaruudut.

6. Paina [Käytä].

Lisävarusteasetukset on nyt määritetty.

7. Valitse [OK].

[Lisätarvikkeet]-välilehti

[Lisätarvikkeet]-välilehti sisältää lisävarusteasetusten lisäksi seuraavat asetukset.