Yksittäisten sovellusten asennus

Jotta voit käyttää LAN-faksin toimintoja, tietokoneeseen on ensin asennettava LAN-faksiohjain.

LAN-faksiohjain on laitteen mukana tulevalla CD-levyllä.

Osoitekirja ja LAN-Fax kansilehtieditori asennetaan LAN-faksiohjaimen yhteydessä. Osoitekirjan avulla voit muokata LAN-Faksien kohteita. Kansilehtieditorin avulla voit muokata LAN-Faksien kansilehtiä.

LAN-faksiohjain, osoitekirja ja LAN-Fax kansilehtieditori voidaan asentaa samalla kertaa seuraavasti.

Tärkeää

1. Sulje kaikki käynnissä olevat sovellukset.

2. Aseta laitteen mukana toimitettu CD-levy tietokoneesi CD-ROM-asemaan.

Asennusohjelma käynnistyy automaattisesti, ja kielenvalintaikkuna tulee näyttöön.

Käyttöjärjestelmästä riippuen, asennusohjelma ei välttämättä käynnisty automaattisesti. Jos näin käy, käynnistä asennusohjelma napsauttamalla CD-levyn juurihakemistossa olevaa "Setup.exe"-tiedostoa.

3. Valitse ohjelman käyttöliittymän kieli ja napsauta sen jälkeen [OK].

4. Napsauta [LAN-Fax ohjain].

Näyttöön tulee ohjelmiston käyttöoikeussopimusikkuna.

5. Lue kaikki käyttöehdot ja jos hyväksyt ne, valitse [Hyväksyn sopimusehdot.] ja napsauta [Seuraava].

Jos valitset [En hyväksy sopimusehtoja.], et voi suorittaa asennusta loppuun.

6. Varmista, että [LAN-Fax ohjain]-valintaruutu on valittuna ja napsauta sitten [Seuraava].

7. Varmista, että [Tulostimen nimi:<LAN-Fax M8>]-valintaruutu on valittuna ja paina [Jatka].

Valitse haluamasi portti.

8. Napsauta [Valmis].

Asennus suoritettu -valintaikkuna tulee näkyviin.

9. Napsauta [Valmis].

10. Napsauta [Poistu].