Vastaanotettujen ja tallennettujen asiakirjojen tulostaminen

Tulosta kiintolevylle tallennetut asiakirjat seuraavien ohjeiden mukaan.

1. Paina [Muuta lähetystietoja].

Käyttöpaneelin näyttö

2. Valitse [Tulosta/Poista tallennettu v-o tiedosto].

3. Valitse tulostettava tiedosto ja paina [Tulosta].

Käyttöpaneelin näyttö

Jos haluat peruuttaa tulostuksen, paina [Peruuta].

Jos haluat poistaa asiakirjan tulostuksen jälkeen, paina [Poista tdsto tulostettuasi].

Jos haluat käyttää kaksipuolista tulostusta, paina [Tulosta 2 puolelle], ennen kuin painat [Aloita]-näppäintä.

4. Paina [Aloita]-näppäintä.

Jos haluat peruuttaa tulostuksen, kun olet jo painanut [Aloita]-näppäintä, paina [Keskeytä tulostus]. Esiin tulee vaiheessa 3 näkyvä näyttö.

5. Paina [Poistu]-näppäintä kaksi kertaa.

Esiin tulee valmiusnäyttö.