Tason määrittäminen eri linjoille

Tällä toiminnolla voit määrittää luovutustason kullekin linjaportille.

Voit määrittää jokaiselle portille (puhelin, Internet-faksi, IP-faksi) oman tason. Voit esimerkiksi määrittää portin G3-1 kautta vastaanotetut asiakirjat syötettäväksi "Viimeistelijän ylätaso"lle ja portin G3-2 kautta vastaanotetut asiakirjat syötettäväksi "Viimeistelijän lajittelutaso"lle, mahdollistaen näin asiakirjojen erottelun. Voit myös asettaa laitteen tulostamaan Internet-faksiasiakirjoja ja tavallisia fakseja eri tasoille.