Vakioviestileima

Toiminnolla voit lisätä vakioviestin ensimmäisen lähetetyn sivun yläreunaan leiman.

Vakioviestejä on neljää tyyppiä: "Luottamuksellinen", "Kiireellinen", "Soita" ja "Kopioita muille"

Voit tallentaa myös muita viestejä.

Tärkeää

1. Aseta alkuperäiset ja valitse haluamasi skannausasetukset.

2. Paina [Lähetystila].

Käyttöpaneelin näyttö

3. Paina [Lisätoiminnot].

4. Paina [Vakioviesti].

Käyttöpaneelin näyttö

5. Valitse leimattava vakioviesti ja paina sen jälkeen [OK].

Käyttöpaneelin näyttö

Valittu vakioviesti näkyy korostetun [Vakioviesti]-tekstin yläpuolella.

6. Paina [OK]-näppäintä kaksi kertaa.

7. Määritä vastaanottaja ja paina sitten [Aloita]-näppäintä.

Asiakirjaan voi lisätä vain yhden leiman.