Etsi sähköpostikohdetta

Tässä jaksossa selostetaan, miten voit hakea osoitekirjaan tallennettua vastaanottajaa sähköpostiosoitteen mukaan.

1. Paina [Etsi kohde].

Käyttöpaneelin näyttö

2. Valitse, mistä kohdetta etsitään.

Jos haluat etsiä osoitekirjasta, valitse [Osoitekirja].

Jos haluat etsiä LDAP-palvelimelta, valitse kyseinen LDAP-palvelin.

Käyttöpaneelin näyttö

3. Painamalla [Sähköposti] voit vaihtaa lähetystavaksi sähköpostin.

Käyttöpaneelin näyttö

4. Paina [Sähköpostiosoite].

Käyttöpaneelin näyttö

5. Näppäile haettava sähköpostiosoite (sähköpostikohde) ja paina sitten [OK].

Käyttöpaneelin näyttö

Jos kirjoitat väärän merkin, paina [], [], [Palautus] tai [Poista kaikki], ja kirjoita merkki uudelleen.

6. Tarkista, että syöttämäsi merkit ovat oikein ja paina sitten [Käynnistä haku].

Käyttöpaneelin näyttö

Kun haku on suoritettu, näyttöön ilmestyvät haun tulokset.

7. Valitse vastaanottaja.

Käyttöpaneelin näyttö

Jos haluamaasi vastaanottajaa ei näy, etsi se luettelosta [Ylänuolinäppäin]- tai [Alanuolinäppäin]-näppäimillä.

Painamalla [Lisätiedot] saat näytölle tiedot valitusta kohteesta.