Symbolit

Tässä käyttöohjeessa käytetään seuraavia symboleja:

Tärkeää

Tarkoittaa seikkoja, joihin on syytä kiinnittää huomiota laitetta käytettäessä, sekä selityksiä paperitukosten, alkuperäisten vaurioitumisen tai tietojen häviämisen todennäköisistä syistä. Lue nämä selitykset huolellisesti.

Huom.

Tarkoittaa lisätietoja laitteen toiminnoista ja antaa ohjeet käyttäjän virheiden korjaamiseen.

Viite

Tämä merkki sijaitsee jaksojen lopussa. Se ilmaisee, mistä löytyy lisää olennaisia tietoja.

Näytön näppäimet.

Ohjauspaneelin näppäimet.