Laitteen käyttöohjeet

Lue nämä käyttöohjeet huolellisesti ennen laitteen käyttöä.

Katso lisätietoja käyttämiäsi toimintoja käsittelevistä käyttöohjeista.

Tärkeää

Tietoja laitteesta

Muista lukea näiden käyttöohjeiden sisältämät Turvallisuustiedot ennen laitteen käyttöä.

Näissä käyttöohjeissa esitellään laitteen eri toiminnot.

Niissä selostetaan myös käyttöpaneeli, laitteen käytön valmistelut, tekstin syöttäminen, mukana toimitettujen CD-ROM -levyjen asentaminen ja miten paperia, väriainetta, niittejä ja muita kulutustarvikkeita lisätään.

Vianmääritys

Antaa ohjeita yleisten käyttöön liittyvien ongelmien ratkaisemiseksi.

Kopiokoneen ja asiakirjapalvelimen käyttöohje

Kopiokoneen ja asiakirjapalvelimen toiminnot ja käyttö. Tässä ohjeessa selostetaan myös alkuperäisten asiakirjojen asettaminen laitteeseen.

Faksin käyttöohje

Selostaa faksin toimintoja ja käyttöä.

Tulostimen käyttöohje

Selostaa tulostimen toimintoja ja käyttöä.

Skannerin käyttöohje

Selostaa skannerin toimintoja ja käyttöä.

Verkko- ja järjestelmäasetukset-opas

Selittää, miten laite liitetään verkkoon, mitkä ovat sen asetukset ja miten sitä käytetään verkkoympäristössä sekä miten mukana tulevaa ohjelmistoa käytetään. Selvittää myös miten käyttäjän työkalujen asetuksia muutetaan ja miten tietoja tallennetaan osoiteluetteloon.

Tietoturvaopas

Tämä käyttöohje on tarkoitettu laitteen pääkäyttäjille. Siinä selostetaan turvatoimet, joiden avulla voit suojata laitteen luvattomalta käytöltä ja estää tietoihin kajoamista ja tietovuotoja. Turvallisuuden parantamiseksi suosittelemme seuraavien asetusten tekemistä:

• Asenna laitevarmenne.

• Ota käyttöön SSL (Secure Sockets Layer) -salaus.

• Muuta pääkäyttäjän käyttäjätunnus ja salasana Web Image Monitorin kautta.

Lisätietoja, katso Tietoturvaopas.

Noudata tämän käyttöohjeen ohjeita, kun asetat korkeampia turvallisuusasetuksia tai käyttäjän ja pääkäyttäjän todennusta.

PostScript 3 Täydennysosa

Tässä selostetaan, miten PostScript 3 asennetaan ja miten sitä käytetään.

UNIX Täydennysosa

"UNIX Täydennysosa" on saatavana Internet-sivustostamme tai valtuutetulta jälleenmyyjältä.

Tämä käyttöohje koskee kaikkia malleja, ja siinä kuvataan myös toimintoja ja asetuksia, joita tähän laitteeseen ei välttämättä ole saatavana.

Muut käyttöohjeet

• Kopioinnin pikaopas

• Tulostuksen pikaopas

• Faksauksen pikaopas

• Skannauksen pikaopas

• DeskTopBinder Lite -ohjelman ohjeet

• DeskTopBinder Lite -asennusohje

• DeskTopBinder DeskTopBinder Johdanto-opas

• Auto Document Link -opas

Huom.

Tuotteen nimi

Yleinen nimi

DeskTopBinder Lite ja DeskTopBinder Professional*1

DeskTopBinder

ScanRouter EX Professional*1 ja ScanRouter EX Enterprise*1

ScanRouter -jakeluohjelmisto

*1 Lisävaruste