Tallennetun asiakirjan esittäminenWeb Image Monitor -ohjelmalla

Voit tarkastella asiakirjapalvelimelle tallennettuja asiakirjoja tietokoneen näytössä käyttämällä Web Image Monitor -ohjelmaa.

1. Käynnistä verkkoselain.

2. Kirjoita osoiteruutuun "http://(IPv4-osoite, IPv6-osoite tai tämän laitteen isäntänimi)/".

Kun kirjoitat IPv4-osoitteen, älä aloita segmenttejä nollilla.

Esimerkiksi: Jos osoite on "192.168.001.010", kirjoita se muodossa "192.168.1.10", jotta saat yhteyden laitteeseen.

Web Image Monitor-ohjelman etusivu tulee näyttöön.

3. Napsauta [Asiakirjapalvelin].

Asiakirjapalvelimen asiakirjojen luettelo tulee näkyviin.

4. Napsauta sen asiakirjan kuvaketta Kuvake, jonka haluat vahvistaa.

Asiakirjan tiedot näytetään.

5. Vahvista asiakirjan sisältö.