Tietojen tallentaminen

Seuraavassa kuvataan toiminta, jolla asiakirja tallennetaan Asiakirjapalvelimelle.

Tärkeää

Tiedostonimi

Asiakirjanimet, kuten "COPY0001" ja "COPY0002" liitetään automaattisesti skannattuun asiakirjaan. Voit muuttaa asiakirjan nimen.

Käyttäjänimi

Voit tallentaa käyttäjänimen, jolla tunnistetaan asiakirjojen tallentanut käyttäjä tai käyttäjäryhmä. Tallenna se valitsemalla osoitekirjaan merkitty käyttäjänimi, tai syötä nimi suoraan.

Salasana

Voit asettaa salasanan jokaiselle tallennetulle asiakirjalle luvattoman tulostuksen estämiseksi. Salasana on syötettävä, jos haluaa tulostaa suojatun asiakirjan. Kun asiakirjalle on asetettu salasana, asiakirjojen viereen ilmestyy avainmerkki.

1. Paina [Asiakirjapalvelin]-näppäintä.

Asiakirjapalvelin-näppäin.

2. Paina [Skannaa alkuperäinen].

Käyttöpaneelin näyttö

3. Näppäile käyttäjänimi, tiedostonimi ja tarvittaessa salasana.

Jos tiedoston nimeä ei muuteta, nimi asetetaan automaattisesti.

4. Aseta alkuperäinen.

5. Määritä alkuperäisen skannausehdot.

6. Paina [Aloita]-näppäintä.

Alkuperäinen on skannattu. Asiakirja tallennetaan asiakirjapalvelimelle.

Liittyvät aiheet

Käyttäjänimen määrittäminen
Tiedostonimen määrittäminen
Salasanan määrittäminen