Määritetyn alueen toisto

Kopioi toistuvasti kuvasta määritetyn alueen.

Tärkeää

Toistettavan alueen määrittämiseksi on määritettävä X1, Y1, X2 ja Y2 arvot alkuperäisessä. Mittaa määritettävä alue ennen alueen asetusten määrittämistä.

Kuvan toisto

1. Aseta alkuperäinen valotuslasille.

X1: 0 - 412 mm (0 - 16,2 tuumaa)

X2: 20 - 432 mm (0,8 - 17,0 tuumaa)

Y1: 0 - 277 mm (0 - 10,8 tuumaa),

Y2: 20 - 297 mm (0,8 - 11,6 tuumaa).

1. Valitse kopiopaperin koko ja kopiointisuhde.

2. Paina [Muokkaa/Väri].

Käyttöpaneelin näyttö

3. Paina [Muok. kuvaa].

4. Paina [Kuvan toisto].

5. Paina [Määritetty alue].

6. Syötä [X1]-pituus numeronäppäimillä, ja paina sitten [Terävä].

Käyttöpaneelin näyttö

7. Syötä [Y1]-pituus numeronäppäimillä, ja paina sitten [Terävä].

8. Syötä [X2]-pituus numeronäppäimillä, ja paina sitten [Terävä].

9. Syötä [Y2]-pituus numeronäppäimillä, ja paina sitten [Terävä].

10. Paina [OK] kahdesti.