Ensimmäisen tulostussivun ja aloitusnumeron määrittäminen ("1/5,2/5...")

Ensimmäisen tulostussivun ja alkavan numeron määrittäminen.

1. Paina [Muuta] kohdassa Vaihda numerointi.

2. Paina [1. numeroitava sivu], syötä ensimmäisen tulostettavan alkuperäisen sivun numero ja paina sitten [Terävä].

Käyttöpaneelin näyttö

3. Paina [1. numero], syötä ensimmäisen numeroitavan sivun numero numeronäppäimillä ja paina sitten [Terävä].

4. Paina [Viim. numero], syötä viimeisen sivun numero numeronäppäimillä ja paina sitten [Terävä].

Jos haluat sivunumerot kaikille sivuille loppuun asti, paina [loppuun].

5. Paina [Sivuja yhteensä], syötä alkuperäisten kokonaismäärä numeronäppäimillä ja paina sitten [Terävä].

Jos haluat muuttaa syötetyn numeron, paina [Tyhjennä] ja syötä uusi numero.

6. Kun olet tehnyt kaikki asetukset, paina [OK].

7. Paina [OK] kahdesti.