Käyttäjäleiman tallennus

Tämä toiminto skannaa kuvan, jota käytetään käyttäjäleimana.

Leimakuvien mitat ovat: 10 - 297 mm (0,4 - 11,7 tuumaa) korkea ja 10 - 432 mm (0,4 - 17,0 tuumaa) leveä. Jos arvot ylittävät enimmäiskoon (5000 mm2, 7,75 neliötuumaa2), ne korjataan automaattisesti.

Muistiin voidaan tallentaa enintään neljä useimmiten käytettyä kuvaa.

Käyttäjäleima

1. Lähtöpiste

2. Valotuslasi

1. Paina [Käyttäjän työkalut/laskuri]-näppäintä.

Käyttäjän työkalut/laskuri

2. Paina [Kopiokone/Asiakirjapalvelin].

Käyttöpaneelin näyttö

3. Paina [Leima].

4. Paina [Käyttäjäleima].

5. Paina [Tallenna/Poista leima].

6. Paina [Tallenna], ja valitse ohjelmoitavan leiman numero.

7. Syötä käyttäjäleiman nimi (enintään kymmenen merkkiä) kirjainnäppäimillä ja paina [OK].

8. Syötä leiman vaakakoko numeronäppäimillä ja paina sitten [Terävä].

9. Syötä leiman pystykoko numeronäppäimillä ja paina sitten [Terävä].

10. Aseta alkuperäinen, jossa käyttäjäleima on, valotuslasille ja paina [Aloita skannaus].

Alkuperäinen asiakirja skannataan ja leima tallennetaan.

11. Paina [Poistu].

12. Paina [Poistu].

Näyttöön tulee jälleen Käyttäjän työkalut/laskuri/kyselynäyttö.

13. Paina [Poistu].

Laite poistuu asetuksista ja valmistautuu kopioimaan.