Värien luominen määrittämällä päävärien kylläisyys numeronäppäimillä

Luo värejä määrittämällä päävärien kylläisyyden numeronäppäimillä.

1. Paina [Muokkaus/Väri].

2. Paina ensin [Väri] ja sitten [Käyttäjäväri].

3. Paina [Tallenna], ja valitse sitten numero (01-15) tallennettavalle värille.

4. Paina [Mukautetut].

Käyttöpaneelin näyttö

5. Valitse väri, jonka kylläisyys on määritettävä.

6. Syötä kylläisyys numeronäppäimillä ja paina sitten [Terävä].

Käyttöpaneelin näyttö

Toista vaiheet 5-6, jos haluat määrittää useiden värien kylläisyyden.

Voit määrittää kylläisyyden myös painamalla [Säädä [Plus] [Miinus]]-näppäimillä.

7. Tarkista asetukset ja paina [OK].

8. Paina [OK] kahdesti.