Väritilan valinta

Valitse väri, joka sopii alkuperäisiin ja kopiointivaatimuksiin.

Värikuvista saa lisätietoa kohdasta "Käytettävissä olevat väritoiminnot".

Seuraavat kolme väritilaa ovat käytettävissä:

Automaattinen värin valinta

Määrittää alkuperäisen asiakirjan värin automaattisesti ja kopioi joko värillisenä tai mustavalkoisena.

Nelivärinen

Kopioi kerrostamalla keltaisen, magentan, syaanin ja mustan.

Mustavalkoinen

Kopioi aina mustavalkoisena riippumatta alkuperäisen väristä.

1. Valitse väritila.

Käyttöpaneelin näyttö

2. Aseta alkuperäiset asiakirjat ja paina [Aloita]-näppäintä.