Esiasetettu pienennys/suurennus

Tällä toiminnolla voit pienentää ja suurentaa kuvia valitsemalla esiasetetun suhteen.

Valmiiden pienennys- ja suurennussuhteiden lisäksi voit tallentaa enintään kolme muuta usein käytettyä pienennys- ja suurennussuhdetta.

Pienennys/suurennus

Lähtöpiste

Pienennyksen ja suurennuksen lähtöpiste vaihtelee sen mukaan kuinka alkuperäinen skannataan. Kun alkuperäinen asetetaan valotuslasille, lähtöpiste on vasemmassa yläkulmassa. Kun se asetetaan syöttölaitteeseen, lähtöpiste on vasemmassa alakulmassa

Lähtöpisteen kuva.

1. Lähtöpisteen kuva kun alkuperäinen on asetettu valotuslasille

2. Lähtöpisteen kuva kun alkuperäinen on asetettu syöttölaitteeseen

1. Paina [Pien./Suur.].

Käyttöpaneelin näyttö

Kun valitset esiasetetun suhteen alkuperäisnäytössä, paina Pien./Suur. -näppäintä.

2. Valitse suhde ja paina sitten [OK].

Käyttöpaneelin näyttö

3. Aseta alkuperäiset asiakirjat ja paina [Aloita]-näppäintä.