Laitteen käyttöohjeet

Lue tämä käyttöohje huolellisesti ennen laitteen käyttämistä.

Lue sen toiminnon ohjeet, jonka käytöstä haluat lisätietoja.

Tärkeää

Tietoja laitteesta

Muista lukea tämän oppaan Turvallisuustiedot-osa ennen laitteen käyttöä.

Tämä opas esittelee laitteen eri toiminnot. Oppaassa selostetaan ohjauspaneelin käyttö, laitteen käyttöä edeltävät valmistelutoimet, tekstin näppäily ja mukana toimitettujen CD-levyjen sisällön asentaminen ja kuinka lisätään paperia, väriainetta, niittejä ja muita tulostustarvikkeita.

Vianmääritys

Opastaa yleisten käyttöön liittyvien ongelmien ratkaisussa.

Kopio- ja asiakirjapalvelimen käyttöohje

Ohjeessa kuvataan laitteen käyttöä kopiokoneena ja asiakirjapalvelimen toiminnot. Katso tästä ohjeesta myös kuinka alkuperäiset asiakirjat asetetaan.

Faksin käyttöohje

Selittää faksin toiminnot.

Tulostimen käyttöohje

Selittää tulostimen toiminnot.

Skannerin käyttöohje

Selittää skannerin toiminnot.

Verkko- ja järjestelmäasetukset-opas

Selittää kuinka laite kytketään verkkoon, kuinka laitteen asetukset tehdään ja sitä käytetään verkkoympäristössä sekä kuinka ohjelmistoa käytetään. Oppaassa myös selitetään kuinka Käyttäjän työkalujen asetuksia muutetaan ja kuinka tietoja rekisteröidään Osoitekirjaan.

Tietoturvaopas

Tämä ohje on laitteen pääkäyttäjiä varten. Se esittelee turvatoiminnot, joilla pääkäyttäjät voivat suojata laitteen, sen sisältämät tiedot ja estää luvattoman käytön. Lisäturvaksi suosittelemme, että ensin tehdään seuraavat asetukset:

• Asenna laitevarmenne.

• Aktivoi SSL (Secure Sockets Layer) -alaus.

• Muuta pääkäyttäjän käyttäjänimi ja salasana Web Image Monitor -toimintoa käyttäen.

Lisätietoja, katso Tietoturvaopas.

Lue ohje huolella ennen kuin asetat lisäturvallisuustoiminnot tai käyttäjän ja pääkäyttäjän todennukset.

PostScript 3 Supplement

Selittää kuinka PostScript 3 asennetaan ja käytetään.

UNIX Täydennysosa

UNIX Täydennysosa on saatavilla Internet-sivustoltamme tai valtuutetulta jälleenmyyjältä.

Ohje saattaa sisältää kuvauksia toiminnoista ja asetuksista, joita ei ehkä ole laitteessasi.

Muut käyttöohjeet

• Kopioinnin pikaohje

• Tulostuksen pikaohje

• Faksauksen pikaohje

• Skannauksen pikaohje

• DeskTopBinder Lite -ohjelman ohjeet

• DeskTopBinder Lite Asennusohje

• DeskTopBinder Johdanto-opas

• Auto Document Link Opas