Handelsmerken

Adobe, Acrobat, Acrobat Reader, Adobe Type Manager, Flash, Macromedia, PageMaker, PostScript en Reader zijn (gedeponeerde) handelsmerken van Adobe Systems Incorporated in de Verenigde Staten en/of andere landen.

Apple, AppleTalk, EtherTalk, Macintosh, Mac OS en TrueType zijn handelsmerken van Apple Inc., die in de VS en andere landen gedeponeerd zijn.

Het woordmerk en de logo's voor Bluetooth® zijn gedeponeerde handelsmerken van Bluetooth SIG, Inc. Voor het gebruik hiervan heeft Ricoh Company, Ltd. een licentie verworven.

Microsoft®, Windows®, Windows NT®, Windows Server® en Windows VistaTM zijn (gedeponeerde) handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen.

Novell, NetWare, NDS en NDPS zijn gedeponeerde handelsmerken van Novell, Inc.

PCL® is een gedeponeerd handelsmerk van Hewlett-Packard Company.

UNIX is een gedeponeerd handelsmerk in de Verenigde Staten en andere landen, exlucief in licentie gegeven via X/Open Company Limited.

Andere productnamen die in dit document worden gebruikt, worden alleen genoemd ter identificatie en kunnen handelsmerken zijn van de betreffende ondernemingen. Wij maken geen enkele aanspraak op deze merken.

De juiste benamingen voor besturingsprogramma's van Windows zijn als volgt: