Opsporen van vastgelopen papier

Als er een storing optreedt, verwijdert u vastgelopen papieren of originelen door de procedures te volgen die op de sticker staan vermeld binnenin de voorklep van de hoofdeenheid.

Er is een papierstoring opgetreden op de plaats die overeenstemt met de letter die op het bedieningspaneel wordt weergegeven.

Schermafbeelding Apparaat

1. Druk op de toets van het gedeelte waaruit u het vastgelopen papier wilt verwijderen.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

2. Na iedere voltooide stap drukt u op [Volg.]. Om terug te keren naar de vorige stap, drukt u op [Vorige].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

3. Na het verwijderen van het vastgelopen papier, brengt u het apparaat weer terug in de originele staat.