Overige Berichten

Dit onderdeel beschrijft de waarschijnlijke oorzaken van en mogelijke oplossingen voor foutberichten die verschijnen op het bedieningspaneel of worden afgedrukt in het foutenlogboek of in rapporten.

Bericht

Oorzaak

Oplossing

"84: Fout"

Er is geen ruimte beschikbaar voor het verwerken van afbeeldingen.

• Zet bij [Printereigenschappen] onder [Systeem] [Gebruik van geheugen] op [Lett.type voorkeur].

• Verminder het aantal bestanden dat naar het apparaat wordt verzonden.

"85: Fout"

De opgegeven grafische bibliotheek is niet beschikbaar.

Controleer of de gegevens geldig zijn.

"86: Fout"

De parameters van de bedieningscode zijn onjuist.

Controleer de afdrukinstellingen.

"91: Fout"

Afdrukken is geannuleerd door de automatische opdrachtannuleringsfunctie als gevolg van een opdrachtfout.

Controleer of de gegevens geldig zijn.

"92: Fout"

Afdrukken is geannuleerd als gevolg van [Taak reset] of de toets [Wissen/Stoppen] was geselecteerd op het bedieningspanneel van het apparaat.

Voer, indien nodig, de afdrukopdracht nogmaals uit.

"Adresboek is momenteel in gebruik door een andere functie. Verificatie is mislukt."

Het apparaat is momenteel niet in staat om verificatie uit te voeren, omdat het adresboek gebruikt wordt door een andere functie.

Wacht een ogenblik en probeer het dan nogmaals.

"Autom. registratie van gebruikersinformatie is mislukt."

Automatische registratie van informatie voor LDAP-verificatie of Windows-verificatie is mislukt, omdat het adresboek vol is.

Neem contact op met de beheerder.

"Kan gegevens van dit formaat niet opslaan."

Het papierformaat heeft de capaciteit van de document server overtroffen.

Verklein het papierformaat of het bestand dat u wilt verzenden tot een formaat dat de document server kan opslaan. Op maat gemaakte bestanden kunnen worden verstuurd, maar niet achteraf worden opgeslagen.

"Classificatiecode is onjuist."

De classificatiecode is niet ingevoerd of de classificatiecode is onjuist ingevoerd.

Voer de juiste classificatiecode in.

"Sorteren is geannuleerd."

Sorteren is geannuleerd.

Schakel de hoofdschakelaar uit en weer in. Als het bericht nogmaals verschijnt, neem dan contact op met uw leverancier.

"Opdrachtfout"

Er heeft zich een RPCS-opdrachtfout voorgedaan.

Controleer dit met behulp van de onderstaande procedure:

• Controleer of de communicatie tussen de computer en het apparaat correct werkt.

• Controleer of het juiste printerstuurprogramma wordt gebruikt.

• Controleer of het geheugen van het apparaat juist is ingesteld in het printerstuurprogramma.

• Controleer of het printerstuurprogramma de meest recente versie is.

"Fout gegevensopslag."

U heeft geprobeerd een Testafdruk, Beveiligde afdruk, Uitgestelde afdruk of Opgeslagen afdruk af te drukken, of u heeft geprobeerd een bestand op te slaan in de document server terwijl de harde schijf niet goed werkt.

Neem contact op met uw service vertegenwoordiger.

"Document server kan niet worden gebruikt. Kan niet opslaan."

U kunt de "Document server"-functie niet gebruiken.

Neem contact op met de beheerder.

"Duplex is geannuleerd."

Duplex-afdrukken is geannuleerd.

• Selecteer het juiste papierformaat voor de duplex-functie. Zie "Specificaties voor de hoofdeenheid", Over dit apparaat.

• Stel in [Systeeminstellingen], onder [Papierladeinstellingen] / "Papiersoort", [Duplex toepassen] op [Ja].

"Er is een fout opgetreden."

Er is onder andere een syntaxisfout opgetreden.

Controleer of het PDF-bestand geldig is.

"Maximale capaciteit van de document server is overschreden. Kan niet opslaan."

De harde schijf raakte vol nadat een bestand was opgeslagen.

Verwijder een aantal van de bestanden die zijn opgeslagen in de document server of verklein het formaat dat u wilt verzenden.

"Max.aantal bestanden van de document server is overschreden. Kan niet opslaan."

Het maximum aantal bestanden dat kan worden opgeslagen in de document server is overschreden.

Verwijder een aantal van de bestanden die zijn opgeslagen in de document server.

"Max. aantal opgesl. best. om af te dr. voor tijdelijke / opgesl. taken is overschr."

Terwijl u een Testafdruk, Beveiligde afdruk, Uitgestelde afdruk of Opgeslagen afdruk wilde afdrukken, werd de maximale bestandscapaciteit overschreden.

Verwijder onnodige bestanden die op het apparaat zijn opgeslagen.

"Max.aantal pagina's van de document server is overschreden. Kan niet opslaan."

De maximale paginacapaciteit van de document server is overschreden.

Verwijder een aantal bestanden die zijn opgeslagen in de document server, of verminder het aantal pagina's dat u wilt verzenden.

"Maximum aantal af te drukken pagina's voor tijdelijke / opgeslagen taken is overschreden."

De maximale paginacapaciteit werd overschreden tijdens het afdrukken van een Testafdruk, Beveiligde afdruk, Uitgestelde afdruk of Opgeslagen afdruk.

Verwijder onnodige bestanden die op het apparaat zijn opgeslagen.

Verminder het aantal af te drukken pagina's.

"Het maximum aantal pagina's is overschreden. Het sorteren is niet voltooid."

Het aantal pagina's overschrijdt het maximale aantal pagina's dat u kunt sorteren.

Verminder het aantal af te drukken pagina's.

"Verkrijgen bestandsysteem mislukt."

Rechtstreeks PDF-documenten afdrukken kon niet worden uitgevoerd, omdat het bestandsysteem niet kon worden verkregen.

Schakel de hoofdschakelaar uit en weer in. Als het bericht nogmaals verschijnt, neem dan contact op met uw service vertegenwoordiger.

"Bestandsysteem is vol."

PDF-documenten worden niet afgedrukt, omdat de capaciteit van het bestandsysteem vol is.

Verwijder alle onnodige bestanden van de harde schijf of verminder de grootte van de bestanden die naar het apparaat worden verzonden.

"Harde schijf is vol."

De harde schijf is vol geraakt tijdens het afdrukken van een Testafdruk, Beveiligde afdruk, Uitgestelde afdruk of Opgeslagen afdruk.

Verwijder onnodige bestanden die op het apparaat zijn opgeslagen.

Of, verminder de hoeveelheid gegevens van de Testafdruk, de Beveiligde afdruk, Uitgestelde afdruk of de Opgeslagen afdruk.

"Harde schijf is vol."

Als u afdrukt met het PostScript 3 printerstuurprogramma, dan is de capaciteit van de harde schijf voor lettertypen en formulieren overschreden.

Verwijder onnodige formulieren en lettertypen van het apparaat.

"Hardwarefout: Ethernet"

Er is een fout opgetreden in de Ethernetkaart.

Schakel de hoofdschakelaar uit en weer in. Als het bericht nogmaals verschijnt, neem dan contact op met uw service vertegenwoordiger.

"Hardwarefout: harde schijf"

Er is een fout opgetreden in het harde schijf-station.

Schakel de hoofdschakelaar uit en weer in. Als het bericht nogmaals verschijnt, neem dan contact op met uw service vertegenwoordiger.

"Hardwarefout: Parallelle I/F."

Er is een fout opgetreden in de parellelle interfacekaart.

Schakel de hoofdschakelaar uit en weer in. Als het bericht nogmaals verschijnt, neem dan contact op met uw service vertegenwoordiger.

"Hardwarefout: USB"

Er is een fout opgetreden in de USB-interface.

Schakel de hoofdschakelaar uit en weer in. Als het bericht nogmaals verschijnt, neem dan contact op met uw service vertegenwoordiger.

"Hardwarefout: Draadloze kaart"

Toegang tot de draadloze kaart waarin de draadloze LAN-interface-eenheid is geplaatst is mogelijk, maar er is een fout ontdekt.

Schakel het apparaat uit en controleer of de draadloze kaart correct is geplaatst. Schakel het apparaat vervolgens weer in. Als het bericht nogmaals verschijnt, neem dan contact op met uw service vertegenwoordiger.

"Hardwarefout: Draadloze kaart"

• Er is een draadloze kaart geïnstalleerd die niet door het apparaat kan worden gebruikt.

• Er is een fout opgetreden met de draadloze kaart.

Schakel het apparaat uit en controleer de draadloze kaart. Schakel het apparaat vervolgens weer in. Als het bericht nogmaals verschijnt, neem dan contact op met uw service vertegenwoordiger.

"I/O buffer overloop"

Er heeft zich een input buffer overloop voorgedaan.

• Zet bij [Printereigenschappen] onder [Systeem] [Gebruik van geheugen] op [Lett.type voorkeur].

• Onder [Host interface] bij [Printereigenschappen] selecteert u [I/O-buffer]. Vervolgens stelt u de maximale buffergrootte in op een hogere waarde.

• Verminder het aantal bestanden dat naar het apparaat wordt verzonden.

"Informatie voor gebruikersinformatie is reeds geregistreerd voor een andere gebruiker."

De gebruikersnaam voor LDAP- of RDH-verificatie was al geregistreerd in een andere server met een andere ID, en de gebruikersnaam is gedupliceerd door het wisselen van domeinen (servers), etc.

Neem contact op met de beheerder.

"Onvoldoende geheugen"

Er is een geheugenallocatiefout opgetreden.

PCL 5c/6

Op het tabblad [Afdrukkwaliteit] van het printerstuurprogramma, specificeer een lagere resolutie bij [Resolutie].

RPCS

Bij het tablad [Afdrukkwaliteit] van het RPCS-printerstuurprogramma opent u het dialoogvenster [Gebruikersinst. wijzigen...]. Vervolgens selecteert u een lagere waarde voor [Resolutie:] bij het tabblad [Afb.aanp.].

"Geheugen herstelfout"

Er is een geheugenallocatiefout opgetreden.

Schakel de hoofdschakelaar uit en weer in. Als het bericht nogmaals verschijnt, vervang dan de RAM.

"Geen reactie van server. Verificatie is mislukt."

Het tot stand brengen van de verbinding met de server voor LDAP-verificatie of Windows-verificatie is onderbroken.

Controleer de status van de server.

"Uitvoerlade is gewijzigd."

De uitvoerlade is gewijzigd, omdat het papierformaat van de gespecificeerde uitvoerlade beperkt is.

Specificeer de juiste uitvoerlade.

"Printer overschrijdingsfout."

Afbeeldingen zijn niet afgedrukt.

PCL 5c/6

Op het tabblad [Afdrukkwaliteit] van het printerstuurprogramma, specificeer een lagere resolutie bij [Resolutie].

RPCS

Bij het tablad [Afdrukkwaliteit] van het RPCS-printerstuurprogramma opent u het dialoogvenster [Gebruikersinst. wijzigen...]. Vervolgens selecteert u een lagere waarde voor [Resolutie:] bij het tabblad [Afb.aanp.].

"Afdrukprivileges zijn niet voor dit document ingesteld."

Het PDF document dat u probeerde af te drukken heeft geen privileges voor afdrukken.

Neem contact op met de eigenaar van het document.

"Probleem: Printer lettertypefout"

Er is een fout opgetreden in de font-instellingen.

Neem contact op met uw service vertegenwoordiger.

"Perforeren is geannuleerd."

Perforeren is geannuleerd.

Controleer de papierrichting, afdrukrichting en perforatiepositie. Bepaalde instellingen kunnen leiden tot afdrukresultaten die niet zijn zoals verwacht.

"Ontvangen van gegev. is mislukt."

Gegevensontvangst is gestopt.

Verstuur de gegevens nogmaals.

"Verzenden van gegev. is mislukt."

Het apparaat heeft van het printerstuurprogramma de opdracht gekregen om de verzending de stoppen.

Controleer of de computer goed werkt.

"Nieten is geannuleerd."

Afdrukken met nietjes is geannuleerd.

Controleer de papierrichting, papierhoeveelheid, afdrukrichting en positie van het nietje. Bepaalde instellingen kunnen leiden tot afdrukresultaten die niet zijn zoals verwacht.

"Het ingevoerde wachtwoord is onjuist."

Het wachtwoord van het gecodeerde PDF-bestand is foutief ingevoerd.

Voer het correcte wachtwoord in.

"Afdruktaak is geannuleerd omdat ondervangen best. niet opgesl. konden worden: Max. geh. is overschr."

De harde schijf raakte vol nadat een bestand was opgeslagen.

Verwijder de bestanden die zijn opgeslagen in de document server of verklein de bestandgrootte van het bestand dat verzonden moet worden.

"Afdruktaak is geannuleerd omdat ondervangen best. niet opgesl. konden worden: Max. aantal best. is overschreden."

Het maximum aantal bestanden dat kan worden opgeslagen in de document server is overschreden.

Verwijder de bestanden die zijn opgeslagen in de document server.

"Afdruktaak geannul. omdat onderv. best. niet opgesl. konden worden: Max. aantal pag. per best. is overschr."

De maximale paginacapaciteit van de document server is overschreden.

Verwijder een aantal bestanden die zijn opgeslagen in de document server, of verminder het aantal pagina's dat u wilt verzenden.

"Gesel. pap.form. wordt niet onderst. Taak geannul."

Taak reset wordt automatisch uitgevoerd als het opgegeven papierformaat onjuist is.

Geef het juiste papierformaat op en druk het bestand nogmaals af.

"U heeft geen rechten om dit PDF bestand af te drukken."

Het is de ingelogde gebruiker niet toegestaan om de geselecteerde functie te gebruiken.

Controleer de beveiligingsinstelllingen van het PDF document.

Als het afdrukken niet begint, neem dan contact op met uw service vertegenwoordiger.

Verwante onderwerpen

Het foutenlogboek controleren