De hoofdschakelaar uitschakelen / In geval van een stroomonderbreking

Onderstaande opmerkingen hebben betrekking op een stroomonderbreking en het uitzetten van het apparaat.

VOORZICHTIG

Trek aan de stekker, niet aan het snoer, wanneer u de stekker uit het stopcontact haalt.

Belangrijk

Zelfs als de hoofdschakelaar is uitgeschakeld zal de inhoud van het geheugen van het apparaat (bijvoorbeeld geprogrammeerde nummers) niet verloren zijn. Als de stroom echter circa een uur is afgesloten omdat de hoofdschakelaar is uitgeschakeld, er een stroomonderbreking is of het elektriciteitssnoer is verwijderd, dan zal de inhoud van het faxgeheugen verdwenen zijn. Dit zijn o.a. faxdocumenten die zijn opgeslagen in het geheugen met Geheugen Verzending/Ontvangst, of Geheugenslot.

Als er een bestand is gewist uit het geheugen, dan wordt er automatisch een Stroomstoringsrapport afgedrukt zodra de stroom weer wordt hersteld.

Dit rapport kan worden gebruikt om verloren bestanden te identificeren. Als een geheugen opgeslagen voor Geheugen Verzending verloren is gegaan, stuur deze dan nogmaals. Als een document ontvangen door Geheugen Ontvangst of Vervangende Ontvangst verloren is gegaan, vraag de afzender dan om het opnieuw te versturen.